BeFunky collage1Zadnji teden pouka smo v bolnišnični šoli, ker je večina učencev že zaključila s šolskimi obveznostmi, preživeli malo bolj razgibano.

V ponedeljek smo pričeli s tehniškim dnem Živ žav pod soncem. Ta dan so učenci izdelovali zmaje, škatlice iz papirja in vetrnice. Na zelenici bolnišnične šole so se učenci preizkusili še z milnimi mehurčki.

V torek so se učenci udeležili športnega dne Športne igre. V senci dreves bolnišničnega parka so se učenci razdelili v dve skupini, ki sta med seboj tekmovali v raznih športnih in socialnih igrah. Sonca in zabave ni primanjkovalo.

V sredo je ponovno potekal športni dan, Orientacija. V uvodnem delu so učenci spoznavali pozitivne značilnosti športa za psihično in fizično počutje posameznika, nato so prisluhnili multimedijski predstavitvi z naslovom Invalidi in šport. Učence in dijake je najbolj navdušilo iskanje skritega zaklada, ki so ga s pomočjo znanja na področju orientacije uspešno našli. Ob koncu smo izvedli še kviz, kjer se je najbolje izkazala dijakinja Tina.

V četrtek pa smo šolsko delo popestrili s potopisnim predavanjem Iran in pisanjem pozitivnih misli drug drugemu, ki nas bodo spremljale skozi poletje ter nas s pozitivnostjo pospremile v naslednje šolsko leto.

Nina Volčanjk, Vlasta Zlodej, Igor Plohl

BeFunky collage