DSCN1872

POMEMNO OBVESTILO!

Zaradi dogovora z OŠ Limbuš se vračamo eno uro bolj zgodaj.

Predviden prihod je okrog 18.00 ure na dogovorjeno mesto pri šoli!

Učence bomo pozvali, da vas o natančni uri obvestijo po telefonu. Starši naprošamo vas, da  informacijo posredujete med sabo in ob prihodu ne puščate vozil na avtobusni postaji.

 

Po kosilu in namestitvi smo včeraj kar hitro preizkusili vodo! Bila je čista, vzvalovana, rahlo slanega okusa, a prijetna za vodne aktivnosti!

Večerja je teknila in nam dala dovolj energije še za večerni - nočni sprehod do zaliva Ulika, kjer smo se nekoliko izobrazili v zvezdoznanstvu! Sobe so nam všeč in učitelji so nas razdelili v točno takšne skupine, kot smo hoteli, zato smo hitro zaspali.

Po mirni, lepo prespani noči, nas je zjutraj pričakal prekrasen dan. Pozabili smo na dopoldansko izobraževanje in jo mahnili v vodo. Po vadbi plavanja smo se okrepčali s kosilom in po počitku nadoknadili zamujeno dopoldansko učenje. Ur'ca MA'TKE, mal bivšega SND-ja in mal SLOVE! Ampak nič ni naporno, ker gremo kasneje zopet v VODO!

 

Smo pravi športniki. Plavanje je odlična priprava za druge športne aktivnosti. Večerne športne igre ali prijateljsko nogometno srečanje z učenci iz Limbuša; vse zmoremo. Tudi večerni sprehod do mesta Poreč in nazaj. Danes pa je na vrsti ladjica. No, saj je bolj ladja in ne nek majhen čolniček - tako vsaj pravijo učitelji. Ogledali si bomo staro mesto Rovinj. Zvečer pa nas čaka nočni kino...v šoli v naravi! Le kdo bi si mislil kaj takega?

Plovba do Rovinja in nazaj je bila pravo doživetje. Mirno morje, sonce, galebi ob ladji, veliki cvetačarji, ki so nas spremljali na poti. Najboljše pa je bilo na vodnih igralih v Vrsarju. Po dolgem in napornem dnevu smo v posteljo kar popadali.

Še zadnji dan! Po plavanju in vodnih aktivnostih seveda ni šlo brez pouka. Zgibali smo letala. Le težko je bilo biti skoncentriran na delo, ko smo bili vsi že z mislimi pri tem, kašna oblačila bomo oblekli in kako bomo uredili frizure. Čakal nas je disko! Lahko smo izbrali svojo glasbo in DJ JerNey Ft. TratNick je poskrbel za odlično vzdušje. Plesali smo kot v transu. Učitelji so nam celo podaljšali čas rajanja zaradi tega.

Danes gremo domov! V Maribor bomo prispeli celo eno uro prej, kot je bilo dogovorjeno. Juhuhu!  Povsod je lepo, še posebaj v Poreču a doma je najlepše!

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke