Novice

TRETJEŠOLCI V ŠOLI V NARAVI

TRETJEŠOLCI V ŠOLI V NARAVI – VTISI 2. DNE

2danSte vedeli, da čas na nadmorski višini 1030 m teče mnogo hitreje kot v dolini?

Še pred zajtrkom smo zaploskali pogumnim trešolcem, ki so dosegli pomemben uspeh – kar nekaj jih je noč prvič preživelo brez staršev! Dopoldanske aktivnosti so bile namenjene zapisovanju vtisov v dnevnike, športnim igram in težko pričakovanemu lokostrelstvu. Prvi poskus, drugi poskus, tretji poskus ... tarča je zadeta, nekajkrat celo v sredino! Kosilo – kot smo že navajeni – izvrstno. Ker naše bivanje na Pohorju ni namenjeno zgolj opazovanju narave, smo popoldanski čas namenili spoznavanju in medsebojnemu sodelovanju. Uživali smo v sestavljanju živega stola in s krono na glavi urili ravnotežje. Svojim imenom smo dodali posrečene gibe in si jih poskušali zapomniti. Pokazali smo, da je v slogi moč, saj nam je uspelo uspešno pobegniti pred nevarnimi morskimi živalmi. Razposajeno smo se skrivali pod ogromnim mavričnim padalom in ugotovili, da zmoremo potegniti vrv iz enega konca rokava na drugega.

Za danes toliko. Jedilnica, iz katere še vedno prijetno diši po večerji, se bo kmalu spremenila v prizorišče zaključne prireditve. Hitimo se urediti in uskladiti še zadnje podrobnosti nastopov...

Se vidimo!

superseimamo

PREDVEČER ODHODA


Dragi starši, želimo vam lahko noč!
Mi še ne spimo, pssst...

 

Več v naši spletni galeriji tukaj.

Preberite več ...

MLAJŠI DEČKI PODROČNI PRVAKI V MALI ODBOJKI 18/19

IMG 4842Z zaključnim turnirjem v mali odbojki je bilo v torek, 21.5.2019, končano letošnje področno prvenstvo mlajših dečkov. Tekmovanje je potekalo v organizaciji naše šole. Ekipa naših mlajših dečkov je osvojila 1. mesto. Kljub daleč najmlajši ekipi so ves čas turnirja prikazovali izredno kakovostno raven odbojkarske igre ter premagali vse tri finalne nasprotnike.
Ekipa: Nejc Najdič, Rok Krebs, Liam Klinger, David Godina, Valentin Predan, Maksim Sladojević, Ermal Bajrami, Mihael Zečević, Leon Predan, Rok Predan, Leon Rudolf, Filip Krajnc in Bor Vran Benkovič.

UVRSTITEV: 1. OŠ BOJANA ILICHA
                      2. OŠ BRATOV POLANČIČEV
                      3. OŠ DUŠANA FLISA - HOČE

Preberite več ...

OŠBI-jevka zlata tudi na mednarodnem pianističnem tekmovanju

tijanalamutPo več kot uspešnem nastopu v Sarajevu, o katerem smo poročali že v začetku maja, je šestošolka Tijana Lamut v času od 14. do 19. maja 2019 sodelovala na sedmem mednarodnem pianističnem tekmovanju v italijanskem kraju  Citta di San Dona di Piave. 

Med udeleženci tekmovanja, ki niso prihajali zgolj iz evropskih držav, temveč tudi iz Južne Koreje, Moldavije, Ukrajine, Kostarike in Belorusije se je Tijana odrezala več kot odlično in znova dosegla prvo mesto.

Bučnemu aplavzu poslušalcev v dvorani se pridružujemu tudi mi in izrekamo iskrene čestitke!

 

 

 

LEP IZKUPIČEK HUMANITARNE AKCIJE PODARI ZVEZEK

PodariS hvaležnostjo sporočamo, da smo v okviru akcije zbiranja velikih črtastih zvezkov tekom prejšnjega tedna uspeli zbrati kar 72 zvezkov in prav toliko razglednic s toplimi ter sočutnimi besedami za sovrstnike iz manj spodbudnega socialnega okolja.

Za podarjeno se vsem lepo zahvaljujemo!

OŠBI-jev DAN

KolažV soboto, 18. maja, smo ugnali muhasto vreme in izvedli težko pričakovan OŠBIJEV DAN 2019.

Tokrat nekoliko nižje prestavljen cilj ni povzročil slabe volje; ravno nasprotno, na cilj smo prispeli z dovoljšno mero energije in moči za prijeten klepet ob okusni topli malici, raziskovanje okolice ter igro. V okviru letošnje novosti, vlečenja vrvi, so svojo moč in zdravo mero tekmovalnosti pokazali učenci, starši in učitelji.

Vabljeni k ogledu utrinkov našega športnega druženja.

ALBUM Z UTRINKI DOGAJANJA

 

 

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
13
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
38
NAPOVEDNIK ŠPORTNIH DOGODKOV
Število prispevkov:
2
DOGODKI
Število prispevkov:
58
RAZPISI DELOVNIH MEST
Število prispevkov:
7

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..