Novice

KRANJSKA GORA OBVESTILO

Spoštovani starši!

Sporočamo, da smo se ob 14.00 odpravili iz Kranjske Gore. Predviden prihod v Maribor je med 17.00 in 18.00 uro.

Lep pozdrav.

Gibalni urici z babicami in dedki za naše prvošolce

IMG 20181018 103150Danes, v četrtek, 18. 10. 2018, smo na šoli v dopoldanskem času gostili stare starše naših prvošolcev. V sklopu Simbioza giba smo z njimi izvedli dve gibalni urici.

Prva razreda sta babicam in dedkom pokazala, kako potekajo njihove ure športa. Vsi skupaj smo se malo razgibali ter naredili nekaj vaj za ravnotežje.

Nasmejani in polni energije smo gibalni urici zaključili z zabavno igro, kjer so učenci ter babice in dedki tekmovali med podajanjem obroča skozi verigo.

Kako so prvošolci razgibali svoje babice in dedke, si lahko ogledate spodaj.

Preberi več

Simbioza giba

IMG 20181017 173822Naša šola v letošnjem letu sodeluje v projektu Simbioza giba. S tem namenom smo v sredo, 17. 10. 2018, v šolski telovadnici priredili gibalno urico za male in velike, starejše in mlajše ter vse mlade po srcu.

Gibalne urice se je udeležilo kar nekaj naših učencev in njihovih babic ter dedkov. Prišli pa so tudi starši in starejši iz Društva upokojencev Maribor.

Na začetku nas je pozdravila ga. ravnateljica ter nam namenila nekaj spodbudnih besed. Preostali del ure pa smo preživeli ob gibanju v prijetni medgeneracijski družbi. Skupaj smo bili super ekipa!

Kaj smo počeli in kako smo gibali, pa si lahko ogledate v fotoutrinkih.

Nina Volčanjk

Preberi več

VABILO K DOBRODELNOSTI

PredOŠ Bojana Ilicha se pridružuje humanitarnemu klubu Soroptimist Maribor pri zbiranju sredstev za pomoč deklici z redkim neozdravljivim mišičnim obolenjem.

 

 

Učence in starše vabimo na predstavo Moj lajf, ki bo v Lutkovnem gledališču Maribor danes, 18. 10. 2018 in jutri, 19. 10. 2018 ob 18.00 uri.

 

 

Del izkupička od prodaje kart bo namenjen zdravljenju deklice v Združenih državah Amerike.

 

 

Podkategorije

AKTUALNO
Števec prispevkov:
10
ELASTOMOBILI
Števec prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Števec prispevkov:
7
NAPOVEDNIK ŠPORTNIH DOGODKOV
Števec prispevkov:
2
DOGODKI
Števec prispevkov:
13
RAZPISI DELOVNIH MEST
Števec prispevkov:
7

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..