SPOŠTOVANI STARŠI !

 

Tudi v novem šolskem letu bomo omogočili vašemu otroku izposojo rabljenih učbenikov iz šolskega učbeniškega sklada po izbiri učiteljev.

Rabljene učbenike bodo učenci po dogovorjenem urniku dobili v šolski knjižnici in jih bodo ob zaključku šolskega leta vrnili.

Stroške za nakup delovnih zvezkov krijete sami. Vse navedene delovne zvezke kupite sami ali se odločite za organiziran nakup po priloženih naročilnicah enega izmed ponudnikov.

Tudi letos Mladinska knjiga, Trgovina, knjigarna in papirnica Evropark in Kopija nova d.o.o., organizirata nakup delovnih zvezkov in učnih pripomočkov, kar pa za vas ni obvezujoče in se lahko odločite za ponudnika po lastnem izboru.

Če ste se odločili za nakup pri enem od ponudnikov, prosimo, da po našem seznamu izpolnite naročilnico in jo osebno oddajte v knjigarni Mladinske knjige v Evroparku, Pobreška 18, Maribor oz. pri KOPIJI nova d.o.o., Meljska c. 56, Maribor ali v šolski knjižnici.

Izpolnjeno naročilnico lahko pošljete tudi po pošti na naslov ponudnika, najkasneje do 30.06.2013.

 

Za plačilo naročenih delovnih zvezkov boste prejeli položnice na dom.

Položnice lahko poravnate v več obrokih, tudi osebno v knjigarni brez provizije, na način, kot ga boste označili na naročilnici. Naročene delovne zvezke in potrebščine vam bodo poslali po pošti zadnji teden avgusta. Vse dodatne informacije dobite pri izbranem ponudniku.

Če si bo vaš otrok učbenike izposodil v šolski knjižnici, izpolnite zadnji list Kopijinega kataloga in ga oddajte v knjižnici. Naročilnice za izposojo učbenikov lahko oddajo tudi učenci.

 

Skrbnica učbeniškega sklada :                                                                         Ravnatelj :

Doris Brunec                                                                                                      Štefan Muraus

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke