DSCN9701Petek, 29. september 2017

Napočil je petek in s tem še zadnji dan naše šole v naravi. Zadnji dan smo posvetili orientaciji po kranjskogorskih poteh, kjer ni šlo le za hitrost gibanja, ampak smo se vmes srečevali z raznimi matematičnimi, logičnimi, naravoslovnimi in še kakšnim izzivi.
Še prehitro je prišlo slovo, učenci pa smo vznemirjeni pričakovali prihoda, ko smo ponovno padli v objem svojim najdražjim.

 

 

 

DSC00712

Četrtek, 28. september 2017

Današnja obvezna oprema: dobri čevlji, pravi nahrbtnik, kondicija in DOBRA VOLJA! Seveda! Tisti, ki so se podali med lepote Triglavskega narodnega parka, so dosegli kočo na Krnici, od koder so mahali tja čez »ta gajstnim« drugim, ki so se podali v Kravanke in se povzpeli na Vošco.
Dan zaključujemo z družabnim večerom, jutri pa se (že) vidimoooo!

 

 

 

20170927 162603

Sreda, 27. september 2017

Ne moremo verjeti, da je že sreda! Noro! Pa kaj noro, še bolj nor je bil dan. »Najboljši dan do zdaj!« so povedali sedmošolci, ki niso skrivali navdušenja nad kolesarjenjem, kanuizmom, lesnimi vsebinami in pohodi v naravi. Ampak veste kaj? Če je to bil najboljši dan do zdaj, kaj šele bo jutri, ko se podamo eni na Vošco in drugi na Krnico! Ostanite na zvezi. Pišemo naprej jutri!

 

 

 

torekgora17Torek, 26. september 2017

In že je tu torek! Drugi dan šole v naravi smo sklenili: »Ne damo se dežju in prikličemo sonce!« Podali smo po Zgornjesavski dolini, spoznavali vodne živali ter zaveslali po jasnih jezerih zelene Jasne. Ogledali smo si tudi Zelence ter »se spoznavali« z lesom in njegovo starostjo.

 

 

 

20170925 151623Ponedeljek, 25. september 2017
Dragi starši sedmošolcev.
Sporočamo vam, da smo srečno prispeli v Kranjsko Goro in se že nastanili v CŠOD Kranjska Gora. Današnji dan smo preživeli na kolesih in prikolesarili v Italijo (pa nazaj), v gozdu in se »sprehodili« skozi posebnosti tega lepega mesta. Naši trebuščki so polni, še posebej pa smo veseli zdravih obrokov. Današnji dan, poln zanimivosti, zaključujemo v toplih posteljah, kjer že utrujeni gremo spancu naproti.

 

 

 

PRIHOD: petek, 25. 9. 2017, predvidoma ob 18.00, na Mladinski ulici (avtobusna postaja pri šoli na Mladinski ulici – trgovina Zepter)

{oziogallery 885}