Ob zaključku natečaja »EMOJI V VERZIH«

Natečaj »Emoji v verzih«, pisan na kožo pesniško navdahnjenim učencem in učenkam, je zaključen. Z odzivom smo zelo zadovoljni – v določenem roku je bilo oddanih točno 50 prispevkov. V ožji izbor se je uvrstilo pet odličnih pesmi, ki so 6-člansko komisijo postavile pred zatevno nalogo.

Zaključni dogodek s kratkim kulturnim programom ter razglasitvijo zmagovalnega prispevka se je odvijal v petek, 5. aprila 2019. V učilnici angleščine se je zbralo precejšnje število povabljenih učencev, ravnateljica, njena pomočnica in knjižničarka. Navzoči so prisluhnili branju izbranih pesmi v izvedbi sedmošolke Ele, temu pa je sledila še svečana podelitev nagrad.

Uokvirjeno pesem ter cvet so prejeli Zoja F. (5. C), Vid V. (6. A), Luša P. W. (8. B) ter Vitan L. (9. B), za zmagovalno pa je bila razglašena pesem Napiši mi prijatelja, nastala pod vzdevkom 511536. Ob pomoči namigov smo avtorico zmagovalnih verzov uspeli najti – to je osmošolka Veronika M. Majhno pozornost ter aplavz sta si prislužili še najmlajša udeleženka natečaja Ajda M. (3. A) in Nadia M. (4. A), ki je v natečaju sodelovala z največ pesmimi.

Vsem sodelujočim iskreno čestitamo v upanju, da se bodo na literarnem področju udejstvovali tudi v prihodnje.

Tudi Vas lepo vabimo k branju zbirke »Emoji v verzih«.

 

ozio_gallery_nano

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..