ŠPORTNI DOGODKI

URBAN GLOBEVNIK PODROČNI PRVAK V LOKOSTRELSTVU 18/19

DSC 1189V soboto, 1.6.2019 je v Vavti vasi potekalo področno prvenstvo osnovnih šol v lokostrelstvu. Tekmovanje vsako leto pritegne veliko število mladih nadarjenih lokostrelcev iz severovzhodne regije naše države. Tokrat se ga je v kategoriji mlajših dečkov udeležil tudi učenec 3.a razreda naše šole, Urban Globevnik. Tekmoval je v panogi sestavljenih lokov in osvojil izvrstno 1. mesto.
ČESTITAMO!

ODBOJKA NA MIVKI - DEČKI IN DEKLICE PODROČNI PRVAKI 18/19

IMG 4864Ošbijevi ekipi dečkov in deklic v odbojki na mivki sta tekmovali na področnem prvenstvu osnovnih šol, ki je potekalo v četrtek, 6.6.2019,2 na igriščih športnega parka v Zrkovcih. V konkurenci šestih dekliških ter šestih deških šolskih ekip sta naši ekipi z odlično igro in z le po enim porazom osvojili naslova področnih prvakov. V istem tednu sta ekipi osvojili občinski in področni naslov. Ta odličen športni dosežek je dober pokazatelj, da na naši že več let poteka sistematična in kakovostna vadba.

Ekipa deklic: Lira Pukl Verdel, Ela Vlaisavljević ter Tinkara Ulrih.
Ekipa dečkov: Nejc Najdič, Rok Krebs in Liam Klinger.

Mentorja: Džino Idžojtič in Dušan Štuhec Tivadar

Čestitamo!

OBČINSKI PRVAKI

IMG 20190604 165216

Deklice in dečki šolskih ekip v odbojki na mivki so postali občinski prvaki. Na turnirju, ki je potekal v Zrkovcih na peščenih igriščih ob Dravi, sta v dolgem in napornem tekmovanju šolski ekipi premagali vse nasprotne ekipe. Dečki v zasedbi Nejc Najdič, Rok Krebs in Liam Klinger so odigrali svoje tekme proti štirim ekipam mariborskih šol in si brez poraza priborili nastop v finalni tekmi proti OŠ Kamnica. Zmagali so z rezultatom 2:1.
Tinkara, Ulrih, Lira Pukl Verdel in Ela Vlaisavljević so uvodno tekmo proti OŠ Franca Rozmana Staneta izgubile in so morale svojo pot do finala utirati skozi dodatne tekme v repasažu. Uvodni spodrsljaj se ni več ponovil. Ogrele so se in v tekmi za finale suvereno premagale dekleta, ki so jim prizadejale edini poraz na tekmovanju ter se tako v finalu pomerile z učenkami OŠ Kamnica. Tekmo so dobile z rezultatom 2:1.
Obe ekipi sta se uvrstili na področno tekmovanje!

 

ČESTITAMO!

Mentorja: Dušan Štuhec Tivadar in Džino Idžojtič

Preberite več ...

OBČINSKO PRVENSTVO V NOGOMETU ZA MLAJŠE DEČKE 18/19

IMG 4858V TOREK, 28.5.2019 JE V V DRAŠ CENTRU POTEKALO OBČINSKO PRVENSTVO MLAJŠIH DEČKOV V MALEM NOGOMETU. SODELOVALO JE 14 EKIP MARIBORSKIH OSNOVNIH ŠOL, KI SO SE SPRVA POMERILE PO SKUPINAH IN NATO PO SISTEMU IZLOČANJA.
NAŠI NOGOMETAŠI SO ODLIČNO IGRALI IN V ČETRTFINALU, TESNO Z 0:1, IZGUBILI LE Z ZMAGOVALCI TURNIRJA, OŠ BRATOV POLANČIČEV. S TEM DOSEŽKOM SO OSVOJILI 5. MESTO.
ČLANI EKIPE:
MIRAN IN MATIC FERK, PATRIK PODOJSTERŠEK, TIM MENDEK, LIN MURKO TER ENEJ STROPNIK.

MENTOR: DŽINO IDŽOJTIČ

ČESTITAMO!

MLAJŠI DEČKI PODROČNI PRVAKI V MALI ODBOJKI 18/19

IMG 4842Z zaključnim turnirjem v mali odbojki je bilo v torek, 21.5.2019, končano letošnje področno prvenstvo mlajših dečkov. Tekmovanje je potekalo v organizaciji naše šole. Ekipa naših mlajših dečkov je osvojila 1. mesto. Kljub daleč najmlajši ekipi so ves čas turnirja prikazovali izredno kakovostno raven odbojkarske igre ter premagali vse tri finalne nasprotnike.
Ekipa: Nejc Najdič, Rok Krebs, Liam Klinger, David Godina, Valentin Predan, Maksim Sladojević, Ermal Bajrami, Mihael Zečević, Leon Predan, Rok Predan, Leon Rudolf, Filip Krajnc in Bor Vran Benkovič.

UVRSTITEV: 1. OŠ BOJANA ILICHA
                      2. OŠ BRATOV POLANČIČEV
                      3. OŠ DUŠANA FLISA - HOČE

Preberite več ...

OŠBIJEV DAN JE USPEL

IMG 20190518 100057Na prijetno soboto, 18. 5. 2019, smo se učitelji, starši in otroci OŠ Bojana Ilicha odpravili do Trikotne jase na Pohorju. Tam smo se podružili ob dobri glasbi, okrepčali ob topli malici ter uživali v tekmovanju vlečenja vrvi. Po nekaj urnem druženju smo se odpravili nazaj v dolino.
Tukaj si oglejte nekaj utrinkov z druženja.

Preberite več ...

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..