ŠPORTNI DOGODKI

OBČINSKO PRVENSTVO V ODBOJKI NA MIVKI 17/18 - DEČKI IN DEKLICE NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH

ODBOJKA NA MIVKI DEČKI 1.MESTO OBČINSKO 17 18 1Šolski ekipi dečkov in deklic v odbojki na mivki sta v ponedeljek, 4.6.2018 tekmovali na občinskem prvenstvu osnovnih šol za leto 17/18. Tekmovanje je potekalo na igriščih ŠD Zrkovci. V konkurenci šestih šolskih ekip je naša ekipa dečkov osvojila 1. mesto in pri tem premagala vse nasprotnike. Ekipa deklic se je prav tako izkazala z osvojitvijo 3. mesta. S tema dosežkoma sta se obe naši ekipi uvrstili na področno prvenstvo.

Preberi več

MLAJŠI DEČKI PODROČNI PRVAKI V MALI ODBOJKI 17/18

IMG 3855Z zaključnim turnirjem v mali odbojki je bilo v četrtek (17.5.2018) končano letošnje področno prvenstvo mlajših dečkov. Tekmovanje je na dveh igriščih brezhibno organizirala naša šola. Ekipa naših mlajših dečkov je osvojila 1. mesto. Kljub daleč najmlajši ekipi so ves čas turnirja prikazovali zelo kakovostno raven odbojkarske igre ter doživeli le en tesen poraz.
Ekipa: Nejc Najdič, Rok Krebs, Timo Klinger, David Godina, Tim Mendek, Valentin Predan, Leon Predan, Rok Predan, Leon Rudolf in Bor Vran Benkovič.
UVRSTITEV:

1. OŠ Bojana Ilicha
2. OŠ Fram
3. OŠ Prežihovega Voranca
4. OŠ Dušana Flisa – Hoče

Trener: Peter Možič
Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

Preberi več

OBČINSKO TEKMOVANJE V GIMNASTIKI

IMG 20180515 14133515.5.2018 je na osnovni šoli Leona Štuklja potekalo občinsko tekmovanje v športni gimnastiki. Tudi tokrat je nastopilo na tekmovanju več kot 500 učenk in učencev s skoraj vseh mariborskih osnovnih šol.
Kot v preteklih letih, smo se tudi mi na tekmovanje podali s šolsko ekipo. Deklice so nastopile najprej na mali prožni ponjavi, kjer so morale prikazati tri obvezne skoke. Sledil je še nastop na parterju, kjer so dekleta prikazale gimnastično sestavo. Skupni seštevek zbranih točk je določal končno uvrstitev šolske ekipe.

Preberi več

NIKA JAMNIK PREGL ZMAGALA NA POSAMIČNEM ATLETSKEM PRVENSTVU OŠ V ATLETIKI 17/18

IMG 3833Na atletskem stadionu Poljane je v ponedeljek, 7.5.2018 potekalo področno osnovnošolsko prvenstvo v atletiki za posameznike. Udeležilo se ga je veliko število učencev in učenk mariborskih in okoliških osnovnih šol. Med uspešnejšimi so bili tudi tokrat učenci in učenke iz naše šole. Nika Jamnik Pregl je najdlje sunila kroglo in se povzpela na zmagovalno stopničko. Četrto mesto je osvojila Julija Gaube (tek na 60m), 6.mesto je osvojila Vita Vremec, 10.mesto pa sta osvojila Jure Rezar (tek na 300m) ter Rina Pšunder (skok v višino).
Pohvaliti velja še Mineo Rojko, Metko Supej, Armena Šehiča, Aldina Demirija ter Lana Blagajca, ki so se v svojih disciplinah uvrstili v zgornjo polovico tekmovalcev.

Čestitamo!

ŠPORTNI DAN - 9.A RAZRED NAJBOLJŠI V KOŠARKI IN ODBOJKI

Na nedavno končanem spomladanskem športnem dnevu sta bila za 9. razrede odigrana medrazredna turnirja v košarki (dečki) in odbojki (deklice).
Dečki 9.a razreda so prikazali najboljšo igro in z dvema zmagama osvojili turnir v košarki. Največ košev je dosegel Rok Brodnjak. Dveh zmag in odlične igre so se veselile tudi deklice 9.a razreda, ki so postale zmagovalke turnirja v odbojki.

Preberi več

IZVRSTEN DOSEŽEK NAŠIH PETOŠOLK

košarkaUčenke naše šole, Uma Kralj, Klara Mišič, Iva Motaln - članice ŽKD Maribor, so v Beogradu, na VII. mednarodnem košarkarskem turnirju »PLAVA ZVEZDA« osvojile odlično1 mesto v kategoriji U 11.
Sodelovalo je tudi šest fantovskih ekip.
Bravo deklice!

Iskrene čestitke!

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..