TOM TELEFON

ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

*klic na 116111*

V STISKI NISI SAM!

KLIK ZA VEČ INFO

OŠBI VIRTUALNO

Šola je zgradba s štirimi stenami

in prihodnostjo vmes ...

VLJUDNO VABLJENI K OGLEDU!

OŠBI-jeva srčnost

Od VAS – za NAS,

OŠBI-jev ŠOLSKI SKLAD.

Vabljeni k srčnemu udejstovanju!

ŠOLSKE POTREBŠČINE 2023/2024

Na tem mestu najdete vse informacije, povezane z nabavo potrebščin za prihodnje šolsko leto.

KLIK ZA VEČ

NAŠIM CILJEM NAPROTI

Da bi se na šoli počutili dobro in varno,

da bi bili strpni in odgovorni in bi s poštenim in

doslednim delom dosegli in presegli svoje cilje.

SKUPAJ TO ZMOREMO!

Spoštovani starši!

V zadnjih avgustovskih dneh vas lepo pozdravljamo in vam pošiljamo še zadnje informacije v zvezi z odhodom vašega otroka v šolo v naravi v VIRC Poreč.

ODHOD: ponedeljek, 4. 9. 2017, ob 7.00, z Mladinske ulice (avtobusna postaja pri trgovini Zepter)

PRIHOD: petek, 8. 9. 2017, predvidoma ob 19.00, na Mladinski ulici (avtobusna postaja pri šoli na Mladinski ulici – trgovina Zepter)

 

Ker veste, da potujemo v sosednjo Hrvaško, mora vaš otrok imeti s sabo:

  • veljavni osebni dokument, s katerim bo prestopil mejo (tj. osebno izkaznico ali potni list). Otrok naj ima ta dokument obvezno pri sebi na avtobusu.
  • zdravstveno izkaznico za obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Poleg tega pa tudi evropsko kartico za zdravstveno zavarovanje (v primeru intervencije v hrvaško bolnico ali zdravstveni dom), ki se pridobi osebno na ZZZS, s SMS-om preko mobilnega telefona ali na spletni povezavi https://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/Obrazec?OpenForm.

KAJ JE ŠE POMEMBNO?

  • Če bi želeli v zvezi z vašim otrokom na kaj še posebej opozoriti, te posebnosti (zdravila, dietna prehrana, težave s spanjem ipd.) doma zapišite, nato pa jih razredniku/razredničarki predajte na dan odhoda iz Maribora. Le tako bomo lahko vašemu otroku zagotovili čim bolj brezskrbno šolo v naravi.
  • v kolikor bo vsem pogojem zadoščeno (spoštovanje hišnega reda, upoštevanje učiteljevih navodil, vremenske razmere ipd.), bomo izvedli izlet z ladjo do bližnjih mest. Zato naj ima otrok k že dogovorjeni vsoti denarja (20 evrov) dodatnih 11 evrov gotovine.
  • seznam opreme (Glejte prilogo).
  • V kolikor namerava vaš otrok predhodno zapustiti šolo v naravi, nas, prosimo, seznanite s tem na dan odhoda iz Maribora.
  • Priporočamo, da otroci s sabo ne jemljejo elektronskih naprav. Če pa jih bodo imeli, naj skrbno pazijo nanje. Zanje šola ne prevzema odgovornosti. Otroci bodo po telefonu v glavnem dosegljivi po večerji.    
  • Če bi nam ali svojemu otroku v času šole v naravi morali kaj nujno sporočiti, vam je na voljo mobilna številka šolskega telefona, in sicer: Tel.: 031 828 139.

V prijetnem pričakovanju vas vsi sodelujoči lepo pozdravljamo in na skorajšnje snidenje.

Razredniki oddelkov 6. razreda:

Zlatka Ferlinc, Irena Fijauž in Sergej Tratnik

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke