Pozdrav s počitnic - projektni dan

Vsega lepega je enkrat konec. Počitnice so se za učence in dijake iztekle konec avgusta, za učitelje pa še nekoliko prej. Plaže, zdravilišča, gore, samotne kmetije, velika mesta ... so spet zamenjale šolske klopi. Sanjske počitnice si vsak predstavlja drugače, ena stvar pa je skupna vsem – polnjenje baterij in nabiranje nove energije.

Tudi v bolnišnični šoli smo bili učenci in učitelji z eno nogo še na morski obali in obujali prelepe spomine, z drugo pa smo se že globoko zakopali v šolske knjige in zvezke. Preden pa smo pošteno »pljunili v roke«, smo se še zadnjič spomnili lenarjenja in poslali še zadnji Pozdrav s počitnic.

IMG 4055 1280x768Po uvodnem razgovoru, kako je vsakdo preživel počitnice, je učiteljica Ingrid fotografirala otroke. Fotografije so služile kot osnovna predloga za izdelavo čisto pravih razglednic, ki so jih mladi kasneje poslali svojim najdražjim.

Učiteljica Dragica, ki rada dopustuje in spoznava turistično manj obiskane države, pa je ustvarjalno dogajanje popestrila s predstavitvijo počitnic v Albaniji. Dragica Brilej in Ingrid Ladinek Korez 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..