čet 2Predzadnji dan je bil ves v znamenju pohodništva. 21 učencev je šlo do koče v Krnici, 36 pa z Vršiča na Slemenovo špico in od tam nazaj v CŠOD v Kranjsko Goro. Bilo je lepo, vzdržljivo smo dosegli svoje cilje prej, kot je bilo načrtovano. Sonce žal ni moglo "predreti" megle, smo pa tisti s "Špice" potipali letošnji sveže zapadli jesenski sneg.
Po zabavnem družabnem večeru vam pošiljamo še zadnje fotografije iz letošnje šole v naravi.
P.S.: A - jevci pozdravljamo svojo razredničarko.

 VEČ SLIK NAJDETE V NAŠI SPLETNI GALERIJI TUKAJ.

sre 13Tretji dan: oblačno, mrzlo, malo dežja in še veter... A smo opravili vse, kar smo načrtovali po skupinah: gozd, tehniški dan, kolesarjenje za c - razred, spoznavanje vodnih organizmov in veslanje s kanuji. Toliko raje pa smo se ob kislem vremenu družili v domu, prijetno segretem. Po večerji je bil na sporedu zanimiv alpinistični film. Danes moramo hitro zaspati, saj nas jutri čaka veliko hoje.

 


20150929 1033381Drugi dan bivanja v Kranjski Gori je uspešno za nami. Dopoldne smo razdeljeni v skupine s kanuji veslali po jezeru Jasna ali spoznavali vodne organizme. Polovica učencev pa se je ob zemljevidih in s sprehodom do razglednih točk seznanjala z Zgornjesavsko dolino. Prelepo je. Občudovanje smo vzhičeno izražali tudi na popoldanskem kolesarjenju mimo Zelencev v Italijo. Danes smo bili na kolesih a-jevci.
Po okusni večerji (špageti) pravkar poslušamo zanimivo predavanje o varnih poteh v gorah. Priprave na četrtkov pohod. Se ga že veselimo. Slemenova špica in Krnica čakata. Držite pesti za jasno vreme.


PON 28 35Prvi dan

Aktivno smo preživeli prvi dan v CŠOD. Po okusni rižoti smo v treh skupinah kolesarili mimo Zelencev preko italijanske meje ali računali starost dreves in raziskovali gozd kot ekosistem. Malo sonca, malo oblakov, malo vetra… Pa pogled na mogočne gore… Potem veselo druženje v sobah… Energije pa, da »preko« teče!


Iz Kranjske Gore se vračamo v petek, 2.10.2015, med 18.00 in 18.30 (na avtobusno postajo na Mladinski ul.).
Dnevno bomo dosegljivi na tel. številki 031 828 139, in sicer med 17. in 18. uro.
 
 VEČ SLIK NAJDETE V NAŠI SPLETNI GALERIJI TUKAJ.