ŠOLA V NARAVI - POREČ 09

PlažaTo pa je naš prvi dan v šoli v naravi v Poreču!

Ne recite, da so slike premalo zgovorne. Ne bomo jih komentirali, želimo da bi ob njih v svoji domišljiji doživeli tudi vi vsaj malo vsega lepega, kar mi doživljamo v resnici.

Bojimo se le tega, da bo vsega prekmalu konec. Prejmite lepe pozdrave!

Vaši šestošolci v ponedeljek, 31. 8. 2009, tik pred sladkim spanjem.

Več slik najdete v naši galeriji tukaj.

Torek, 2. dan v šoli v naravi v Poreču

RovinjDanes smo si delili morje z galebi. Neenakopravno: mi smo uživali okusno hrano, oni pa so si jo le želeli in obletavali našo ladjo. Bilo je lepo, posebno, niti malo šolsko. Le svobode jim več ne zavidamo tako močno in morda bomo z mislijo nanje raje šli spet v šolo, ko se vrnemo domov.

A le čemu bi pasli misli po prihodnosti! Rovinj, Vrsar in Poreč so bili naši DANES, čeprav nismo galebi!

Več slik najdete v naši galeriji tukaj.

Sreda, 3. dan v šoli v naravi v Poreču

Poreč

Danes smo bili solidarni s svojimi sošolci v Mariboru: tudi mi smo imeli pouk. Šli smo se znanstvenike (proučili smo morske organizme, ki smo jih sami nabrali), urili smo si možgane z matematiko in uživali v pravljičnem svetu, ki nam ga je pričaral železni prstan in spet znova ugotovili, da dobro rodi še več dobrega, zlo še več zla.

Ja pa spet smo počenjali vse morske norčije in umetnije. Večerni sprehod v Poreč in nazaj nas je zabetoniral v spanec.

Več slik najdete v naši galeriji tukaj.

Četrtek, 4. dan v šoli v naravi v Poreču

TOBOGAN

Pouk je pouk, zato o njem danes nič. Dodana vrednost: veseli tobogan (veseli za tiste, ki znajo približno po vojaško pospraviti posteljo) in disco (ta pa za vse, ne le tiste, ki imajo gene Freda Astaira).

Aja, danes smo doživeli prve dežne kaplje (ampak si niso ne vem kako upale). Ko potegnete črto, si lahko predstavljate ples v dežju?

Več slik najdete v naši galeriji tukaj.

Petek, 5. dan v šoli v naravi v Poreču

FILMDanes samo kratek zapis, sicer ne bo nič ostalo za ustno izročilo. Pripravite se: jutri zvečer smo že doma in ne bomo mogli nehati govoriti.

Predzadnji dan nas je na plaži prevetrilo, valovi so pokazali svojo moč, a ko ste vi hiteli med dežnimi kapljami, smo mi s splava skakali v toplo morje.

Zvečer pa film, ki smo mu ob koncu vsi zaploskali, čeprav ni bil niti malo krvav. Skrbi nas polovična količina Celzijevih stopinj v MB, a vseeno: ljubo doma, kdor ga ima.

Več slik najdete v naši galeriji tukaj.

 

 

 

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..