ŠPORTNI DOGODKI

BETI BUTINA JAZBEC DRŽAVNA PRVAKINJA V TENISU

IMG 5695Članica ŽTK Maribor in naša učenka Beti Butina Jazbec je ponovno dokazala svojo športno nadarjenost. V preteklem tednu je svoj uspeh iz zimskega dvoranskega prvenstva, ko je osvojila drugo mesto, še nadgradila z osvojitvijo državnega naslova v kategoriji deklic do 12 let. Odlično se je odrezala tudi druga zelo nadarjena tenisačica in prav tako učenka naše šole Alja Senica, ki je v isti kategoriji osvojila tretje mesto. Zelo množično državno tekmovanje je potekalo na igriščih Teniškega kluba Luka Koper. Posebej veseli, da sta bili obe naši učenki pohvaljeni za izredno pošteno igro, ki krasi prave športnike.
ČESTITAMO!

1.ŠPORTNI DAN NA DALJAVO

naslovnicaV sredo, 1.4.2020 smo za naše učence prvič organizirali športni dan na daljavo. Potrudili smo se, da bi bil zanimiv, pester, malo naporen in hkrati privlačen za vso družino. Sodeč po odzivih učencev in staršev je bil namen športnega dne vsekakor dosežen. Pripravili smo vam nekaj utrinkov, ki si jih lahko pogledate tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POUK NA DALJAVO ZA PREDMET ŠPORT

Skladno z navodili Ministrstva za šolstvo in šport ter dogovorom na učiteljski konferenci obveščam učence od 6. do 9. razreda naše šole, da pouk na daljavo poteka tudi za predmet ŠPORT.
Do vsebin iz predmeta ŠPORT lahko učenci dostopajo s pomočjo SPLETNE UČILNICE. Učenci lahko vstopijo v SPLETNO UČILNICO ZA ŠPORT potem, ko odprejo ŠOLSKO SPLETNO STRAN, kjer najdejo zavihek – SPLETNE UČILNICE. Dostop do učilnice za predmet šport je odprt (brez gesel).
Spletna učilnica je namenjena deklicam in dečkom od 6. do 9. razreda. Na razpolago so jim vsebine, ki so namenjene učenju teoretičnih vsebin po učnem načrtu za predmet šport, prilagojeni enostavni vadbi na domu ter vsebine za sprostitev.
Za učence 9. razreda so za vadbo in preizkus svojega znanja na razpolago naloge iz NPZ za predmet šport.

 

Učitelja športa

ODBOJKARJI POLFINALISTI DRŽAVNEGA PRVENSTVA OŠ 19/20

IMG 5535V sredo, 19.2.2020 se je s četrtfinalnim turnirjem v organizaciji OŠ Markovci pri Ptuju začelo državno četrtfinalno prvenstvo osnovnih šol v odbojki za starejše dečke.
Tekmovali so tudi naši odbojkarji, ki so v svoji četrtfinalni skupini premagali obe nasprotni ekipi in osvojili izvrstno 1. mesto. S tem dosežkom so postali tudi polfinalisti državnega prvenstva.
Ekipa: Nejc Najdič, Rok Krebs, Timo Klinger, Marko Hafner, Liam Klinger, Maksim Sladojevič, Bor Vran Benkovič, Rok Predan, Leon Predan, Mihael Zečević in Filip Krajnc.

 

 

 

  

Preberite več ...

KOŠARKA - MLAJŠI DEČKI OBČINSKI PODPRVAKI 19/20

kosarkaFinalni turnir mlajših dečkov za občinskega prvaka v košarki je v organizaciji ŠD Zvezdica potekal v ponedeljkek 10.2.2020 v DVORANI LUKNA.
Naši mlajši košarkarji so se ponovno izkazali ter s kakovostno, taktično domiselno in izredno požrtvovalno igro dosegli odličen rezultat. Kljub že tradicionalno daleč najmlajši ekipi so osvojili drugo mesto in tako kot lansko leto postali občinski podprvaki. S tem dosežkom so se uvrstili na področno prvenstvo.

Člani ekipe: Mark Verginella, Filip Gradišnik, Žiga Karner, Luka in Filip Krajnc, Filip Podjavršek, Matic Ferk, Matija Petek, Ermal Bajrami, Patrik Podojsteršek, David Hazak ter Aljaž Skornšek.

Mentor ekipe: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

Preberite več ...

NAMIZNI TENIS - LARISA MERČNIK BRONASTA NA PODROČNEM PRVENSTVU OŠ 19/20

IMG 5498Na področnem prvenstvu osnovnih šol v namiznem tenisu, ki je bilo 5.2.2020 v Dvorani Tabor v Mariboru, so v izredno močni in številni konkurenci naši učenci in učenke prikazali odlične igre. Najbolj se je izkazala Larisa Merčnik, ki je osvojila tretje mesto na občinskem in tretje mesto na področnem prvenstvu. S 5.mestom se je dobro odrezala tudi naša ekipa, ki je po dramatičnih igrah klonila šele v četrtfinalu. Sodelovalo je preko 120 učencev in učenk iz Maribora in okolice.
Za našo šolo so igrali: Nejc Najdič, Tim Mendek, Miran Ferk, Matic Ferk, Larisa Merčnik, Hana Snežič ter Eni Pavlič.
ČESTITAMO!
Mentor: Džino Idžojtič

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..