ŠPORTNI DOGODKI

LIRA PUKL VERDEL Z ODBOJKARSKO REPREZENTANCO DEKLIC U16 V DRUGI KROG KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO

IMG 0085Hkrati s fanti je v Zadru potekal tudi kvalifikacijski turnir deklic, ki je zmagovalni ekipi prinesel uvrstitev na evropsko prvenstvo. Naša ekipi deklic, katere pomembna članica je Lira Pukl Verdel, se je končna zmaga izmuznila za las. V finalu je bila srečnejša ekipa Češke, ki je naša dekleta premagala tesno s 3:2. Kljub temu pa naša ekipa še ni izgubila možnosti za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Kot drugouvrščena se je uvrstila na dodatni turnir, kjer si lahko pribori vstopnico za evropsko elito. Za odlične igre je bila pohvaljena tudi Lira.

 

 

ČESTITAMO!

NEJC NAJDIČ Z ODBOJKARSKO KADETSKO REPREZENTANCO UVRŠČEN NA EVROPSKO PRVENSTVO

IMG 0086Naši mladi odbojkarji so v velikem slogi s 1. mestom zaključili kvalifikacijski turnir v Zadru, ki je pomenil tudi uvrstitev na evropsko prvenstvo. V finalu so naši fantje z Nejcem Najdičem na čelu z rezultatom 3 : 1 premagali ekipo Avstrije. Pred tem so premagali še ekipe Slovaške (3:0), Hrvaške (3:1) ter v polfinalu še ekipo Češke (3:1).
Za povrh je bil Nejc proglašen za najboljšega podajalca turnirja.

 

 

 

 

ČESTITAMO!

ŠPORTNI DAN NA DALJAVO - 20/21

V petek, 8.1.2021 bo za vse učence naše šole organiziran športni dan. Potekal bo med 8.00 in 12.30 uro in sicer na daljavo. Navodila najdete v aplikaciji TEAMS in pri svojih razrednikih.
Želimo vam prijetno in zavzeto vadbo!

Tukaj si lahko pogledate navodila

8.1.2021,petek, 1. - 5. razred, ŠPORTNI DAN - LOV NA ....

ŠPORTNI DAN 6. - 9. R

Učitelja športa

JUDO - DAVID HAZAK ZMAGOVALEC OP KOMENDE 20/21

Minulo soboto so mladi judoisti Branika, pod vodstvom trenerja Davida Kukovice, tekmovali na odprtem prvenstvu Komende. Med njimi je izredno uspešno tekmoval tudi naš učenec David Hazak (kategorija do 46 kg). Tokrat David ni stopil le na najvišjo stopničko, temveč je bil proglašen še za najboljšega judoista na tekmovanju.
Tekmovanje je bilo zelo množično - udeležilo se ga je kar 260 tekmovalcev: 199 judoistov in 61 judoistk iz 29 klubov.

Čestitamo!

TENIS - ALJA IN BETI PONOVNO ODLIČNI 20/21

ALJA SENICA 2.MESTO MASTERS KOPER 10.20Alja Senica in Beti Butina Jazbec, nadarjeni mladi teniški igralki, sta se odlično odrezali na zaključnem masters turnirju najboljših 12-tih teniških BETI JAZBEC BUTINA 3.MESTO MASTERS KOPER 10.20igralk v Sloveniji, v kategoriji U12. Alja je osvojila odlično drugo mesto in s tem najboljši rezultat svoje kariere, Beti pa je s tretjim mestom dopolnila izvrsten dosežek učenk naše šole in članic ŽTK Maribor. Obema našima odličnima učenkama želimo izvrstne dosežke tudi v prihodnje.
ČESTITAMO!

 

 

 

 

 

 

 

MAŠA PODGORNIK DVAKRAT BRONASTA NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI

MAŠA PODGORNIK DVAKRAT BRONASTA NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI 20/21

 MASA PODG. DRZAVNO ATLETSKO U14 20 21 2Na Športnem stadionu Poljane v Mariboru je zadnji vikend v septembru potekalo atletsko prvenstvo Slovenije za dečke in deklice. Tekmovali so v starostni kategoriji U-14. Maša Podgornik, naša učenka in članica AD Poljane, je tekmovala v kar štirih disciplinah (60 m ovire, skok v daljino, 200 m ovire in štafeta). Najbolje se je odrezala v teku na 200 m ovire in skoku v daljino, kjer je osvojila bronasti odličji. Prav v vseh štirih disciplinah je dosegla tudi odlične osebne dosežke, kar jo uvršča med najboljše mlade atletinje v Sloveniji.
ČESTITAMO!

Preberite več ...

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..