ŠPORTNI DOGODKI

SIMBIOZA POD STREHO

s3Tudi zadnji dan Simbioze je potekal odlično. Tokrat so se medgeneracijsko družili in gibali drugošolci in njihovi starši, dedki ter babice. 

Kljub nekoliko nižjim temperaturam smo se zelo-o-o zabavali.

 

 

 

 

 

GIBALNE URICE - DRUGIČ

sim2Tudi drugi dan simbioze je potekal več kot odlično. Obiskali so nas mnogi dedki, babice in tudi starši; prav vsi so odšli nasmejanih ust. 

Odlično vreme nam gre močno na roke, mi pa smo se zopet pošteno razgibali. Uh, je prijalo!

 

 

 

 

 

GIBALNE URICE

ssPrvi dan Simbioze je za nami. Izvedli smo kar tri medgeneracijske gibalne urice, obiskalo pa nas je več kot 40 dedkov, babic in staršev. Skupaj smo se zelo zabavali in prav prijetno preživeli gibalno urico. Pa še sonček se nam je smejal, da nas zunaj ni preveč zeblo. 🌞


Kako smo uživali, si lahko ogledate tudi na fotografijah.

 

 

 

 

VELIK PLESNI USPEH VANESSE PRAUNSEIS

IMG 20210921 WA0002Učenka 6. razreda naše šole, Vanessa Praunseis, je na preteklem evropskem prvenstvu v hip hopu, dosegla izvrstno 3. mesto. Tekmovala je v zelo množični kategoriji Hip Hop Bettle, mlajše deklice. Evropsko prvenstvo je v mesecu septembru potekalo na Poljskem, v mestu Brzeg Dolny.

 ČESTITAMO!

 

 

 

 

 

 

 

 

ATLETIKA - EKIPNO OBČINSKO IN PODROČNO PRVENSTVO 21/22

IMG 6172Na atletskem stadionu Poljane je v petek, 8.10.2021 potekalo ekipno občinsko in področno prvenstvo v atletiki za osnovne šole.
Naši učenci in učenke so v maloštevilni vendar zelo močni konkurenci tekmovalcev osnovnih šol iz Maribora in širše okolice dosegli odlične uvrstitve.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

 

 

 

Preberite več ...

MAŠA IN ROKO ODLIČNA NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI

MAŠA PODGORNIK IN ROKO GODIČ DRŽAVNO V ATLETIKI 21 22Atletski stadionu Poljane v Mariboru je bil ob koncu minulega vikenda poln nadarjenih športnikov. Atletsko društvo Štajerska je priredilo dvodnevno državno atletsko prvenstvo Slovenije za mlajše kategorije dečkov in deklic. Med množico nadarjenih atletov in atletinj sta se izkazala tudi učenka in učenec naše šole. Maša Podgornik je tekmovala v kar štirih disciplinah in prav tolikokrat zmagala (60 m, 200 m, 200 m z ovirami in v skoku v daljino). Roko Godič je tekmoval v treh disciplinah in dvakrat zmagal (štafeta 4 x 100 m in štafeta 4 x 200 m) ter enkrat osvojil bronasto medaljo (skok v višino). ČESTITAMO!

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..