AKTUALNO

ŽELIMO VAM PRIJETNE POLETNE POČITNICE

spletkonec2018

Počitniške delavnice slepega desetprstnega tipkanja

Srednja ekonomska šola in gimanzija Maribor v času od 26. 6. 2018 do 29. 6. 2018 organizira počitniške delavnice slepega desetprstnega tipkanja. Delavnice bodo potekale na njihovi šoli.

Prijave zbirajo do 21. 6. 2018.

Več informacij najdete na spodnji povezavi.
https://www.ses-mb.si/index.php/827-pocitnice-za-osnovnosolce

 

Poletni tabori za nadarjene učence

Poletni tabori, ki jih pripravlja Zveza prijateljev mladine za nadarjene učence in jih bodo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Več v priponki

LETOVANJE OTROK 2018

Spoštovani učenci in starši!

Letak2018 2… toplejši dnevi, usmerjanje moči k še preostalim šolskim ter obšolskim obveznostim in končno poletne počitnice!

Priložnost za aktivno preživljanje brezskrbnih poletnih dni s prijatelji tudi letos v organizaciji ZPM ter RK Maribor – vse informacije o možnosti zdravstvenega letovanja, pogojih subvencioniranja ter termine izmen najdete na spletnih straneh organizatorjev ter v šolski svetovalni službi, kjer lahko tudi prevzamete prijavnice.

Napisala: šolska svetovalna služba

Letovanje otrok v Punatu 2018

punat logo lezeci

Spoštovani starši!

Rdeči križ Slovenije (OZ Maribor) pripravlja izvedbo 63. sezone letovanja otrok v Mladinsko počitniškem domu Frankopan v Punatu na otoku Krku (Hrvaška). Ob zavedanju osebnih (socialnih) stisk ter v želji, da omogočijo letovanje čim večjemu številu otrok, tudi letos izvajajo aktivnosti za pridobitev finančnih virov za pomoč pri plačilu.

Vaše informacije glede načrtovanja jih bodo olajšale organizacijo letovanja, zato vljudno vabljeni, da izpolnite informatini spletni obrazec, ki se nahaja TUKAJ - https://goo.gl/forms/vaUpOq9QPFMxicKy2

Preberi več

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..