Orodje za dostopnost

UPORABNE SPLETNE VSEBINE

OŠBI objavlja in aktualizira

nabor uporabnih spletnih

mest in gradiv.

KLIK ZA DOSTOP

ŠOLSKE POTREBŠČINE 2024/2025

Na tem mestu najdete vse informacije, povezane z nabavo potrebščin za prihodnje šolsko leto.

KLIK ZA SEZNAM

TOM TELEFON

ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

*klic na 116111*

V STISKI NISI SAM!

KLIK ZA VEČ INFO

OŠBI VIRTUALNO

Šola je zgradba s štirimi stenami

in prihodnostjo vmes ...

VLJUDNO VABLJENI K OGLEDU!

OŠBI-jeva srčnost

Od VAS – za NAS,

OŠBI-jev ŠOLSKI SKLAD.

Vabljeni k srčnemu udejstovanju!

NAŠIM CILJEM NAPROTI

Da bi se na šoli počutili dobro in varno,

da bi bili strpni in odgovorni in bi s poštenim in

doslednim delom dosegli in presegli svoje cilje.

SKUPAJ TO ZMOREMO!

Novice

Na osnovi sklepa o določitvi tretjega predmeta, iz katerega se bo na posamezni šoli preverjalo znanje z nacionalnim preverjanjem znanja učencev 9. razreda v šolskem letu 2024/25, vas obveščamo, da se na naši šoli kot tretji predmet preverja znanje iz ŠPORTA.

Spoštovani starš!

Sporočamo vam, da se vozimo iz Ljubljane proti Mariboru, zaradi zastojev na cesti bo naš prihod v Maribor okrog 20.00 ure.

Lep pozdrav 

Screenshot 2024 08 28 at 13.20.02Čas šolskih počitnic se izteka. Upamo, da ste jih lepo preživljali, saj ste v tem času odložili šolske skrbi in počeli stvari, ki jih imate radi.

Nagovor gospe ravnateljice in informacije, povezane s prvim šolskim dnevom se nahajajo na tem mestu (klik na obarvan del). 

Želimo vam veliko uspešnih dni v novem šolskem letu in prijeten 1. šolski dan.

 

Screenshot 2024 08 28 at 20.00.08Spoštovani starši, spoštovani skrbniki,

z začetkom šolskega leta 2024/2025 stopajo v veljavo prenovljene prehranske smernice, ki so jih pri načrtovanju in organizaciji prehrane dolžni upoštevati vsi vzgojno-izobraževalni zavodi v Sloveniji. Potrdili so jih tudi slovenski pediatri in dietetiki. Smernice spodbujajo zdravju in okolju prijazno prehranjevanje, ki ohranja in krepi otrokovo zdravje ter je sočasno prijazno do okolja. To pomeni, da je na krožnikih čim pogosteje lokalna, sezonska, čim bolj naravno pridelana, minimalno predelana in nezapakirana hrana.

Celotno vsebino NIJZ-eve zgibanke najdete na tem mestu (klik na obarvan del).

 

Podkategorije

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke