DOGODKI

Scan 0001Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, Lavričeva ul. 5, Maribor organizira starševski večer z naslovom Moja starša ne živita več skupaj, ki bo potekal v prostorih Svetovalnega centra 19. 5. 2022 ob 17.00.
Starševski večer bo vodila Majda Marinšek, univ.dipl.soc.del. Tema bo vzgoja otrok staršev, ki ne živijo skupaj.

Vljudno vabljeni vsi, ki vas omenjena tema zanima.

Predavanje je za udeležence brezplačno.

 

 

 

czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvdnByb2plY3RvbGQxLW5pbmctMDA3MV8yLmpwZwSpoštovani učenci devetega razreda,

V četrtek, 19. 5. 2022, bo potekal naravoslovni dan za 9. razrede. Dejavnosti se začnejo prvo šolsko uro. Učenci se zberete v učilnicah, po skupinah v katere ste dodeljeni. Skupine so enake kot pri matematiki. Naravoslovni dan bo na temo merjenja s področja: toplota, upor vodnikov ter Ohmov zakon. 

S seboj prinesite peresnico, zvezek za fiziko, računalo in mobilni telefon.

zSpoštovani starši in tretješolci, 

le še nekaj dni nas loči do težko pričakovane šole v naravi, ki bom med 18. in 20. majem 2022 potekala na počitniškem domu Miloša Zidanška na Pohorju. Vse potrebne informacije in seznam potrebščin najdete tukaj

 

 

 

MNM plakat obrezanVčeraj, 14. 4. 2022, so bili v živo iz mestnega parka razglašeni rezultati letošnjega srečanja Mladi za napredek Maribora 2022. OŠBI tako kot vedno – izjemno suvereno! Izčrpno poročilo si lahko preberete tukaj. 

vNa OŠBI ohranjamo kulturno dediščino in skrbimo za ohranjanje te lepe domače obrti. 

Novoponujeni predmet v letošnjem šolskem letu je privabil kar nekaj uporabnega znanja željnih OŠBI-jevcev, tako deklet, kot tudi fantov

Delimo prizor dogajanja po pouku, ko ob torkih pod mentorstvom učiteljice Urške Puhek umirimo misli in v sproščenem vzdušju krasimo in pestrimo tekstil. 

Odlično nam gre!

 

 

 

 

nonameV četrtek, 10. marca, in v petek, 11. marca 2022, je na OŠBI potekalo zbiranje higienskih pripomočkov, kompletov prve pomoči in materiala za prvo pomoč ter prehranskih izdelkov za v posledice rusko-ukrajinskega konflikta ujete ljudi. Košara, namenjena darovani pomoči, se je pričela polniti že pred uradnim pričetkom šolske akcije. V ponedeljek, 14. marca 2022, ko smo zaključili z zbiranjam, se je znova pokazalo, da sta empatičnost in altruizem učencev, njihovih staršev in zaposlenih na OŠBI je neizmerna. 

Zbiralna akcija, plod pobude naše knjižničarke Doris, je presegla meje pričakovnega. Zbrano je že na poti v roke pomoči potrebim.

Z njimi ostajamo v mislih, vsem, ki ste donirali, pa se srčno zahvaljujemo.

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke