DOGODKI

DRUGAČE NA POT - V ŠOLO S KOLESOM - 2020/2021

IMG 20200922 114101

Kot vsa ta leta, se je naša šola tudi letos udeležila vzgojno preventivne akcije DRUGAČE NA POT - V ŠOLO S KOLESOM, ki je namenjena mladim kolesarjem in je potekala v TOREK, 22. 9. 2020.
Učenci, ki so se udeležili akcije:
VAL VEŠLIGAJ, VALENTIN PREDAN, IVA KRISTOVIČ, NADIA MARN, ZALA CIGALE, MILA VLAISAVLJEVIČ,
ALINA PUKL, MAKS STUMBERGER IN STAŠ BOŽIČNIK.

V spremstvu sva bila učitelja
Marjan Šenet in Sandra Čižič

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

USTANOVNO SREČANJE SUŠ 2020/2021

spletV petek, 25. septembra 2020, se je v šolski dvorani med 13.00 in 14.00 odvijalo ustanovno srečanje Skupnosti učencev šole. Predstavnikom oddelčnih skupnosti, med katerimi je letos kar nekaj novih obrazov, je gospa ravnateljica čestitala ob dodelitvi pomembne funkcije. Po pregledu preteklih aktivnosti skupnosti jih je nagovorila k aktivnemu udejstvovanju tudi v tekočem šolskem letu. Učence je seznanila še s temo otroškega parlamenta, katere namen je že 2. leto namenjen debatiranju o poklicni prihodnosti. Srečanje se je nadaljevalo z odločanjem o organizaciji SUŠ. Vseh 25 navzočih je z dvigom roke potrdilo mentorico in predviden program aktivnosti, izpeljali pa smo tudi volitve predstavnikov odbora in predsednika SUŠ. Vse je kazalo, da bo naloge slednjega opravljal devetošolec Aljaž, vendar se je zadnji trenutek odpovedal kandidaturi. Letos bo vodil zgolj mlade parlamentarce. Predsednik SUŠ je nekoliko presenetljivo postal osmošolec Črt - njegovo imenovanje so soglasno potrdili vsi prisotni. Novoizvoljenim članom odbora in Črtu iskrene čestitke!

Z naznanilom aktivnega udejstvovanja na ravni celotne šole vas SUŠ lepo pozdravlja!

VELIK USPEH NAŠIH RAZISKOVALCEV NA DRŽAVNEM SREČANJU

V torek, 15. septembra 2020, se je z zadnjimi zagovori zaključilo 54. Srečanje mladih raziskovalcev Slovenije, in sicer v Mariboru, na Fakulteti za naravoslovje, in ne v Murski Soboti kot tradicionalno prejšnja leta. Zaradi ukrepov za zagotavljanje varnosti in omejevanja širjenja COVID-19 so zagovori potekali skoraj 4 mesece kasneje kot običajno, tako da je večina naših avtorjev že srednješolcev, kar pa ne zmanjša njihovega uspeha. Tudi tokrat so namreč dosegli odlične rezultate – 3 ZLATA IN 3 SREBRNA PRIZNANJA.

Preberite več ...

OŠBIJEVCI, DOBRODOŠLI NAZAJ!

spletDragi učenci, spoštovani starši!

Šolske počitnice se počasi zaključujejo in pred nami je novo šolsko leto. Veseli smo, da ga bomo lahko pričeli skupaj, v šoli.

Vse potrebne informacije, povezane s prvim šolskim dnevom najdete v ravnateljičinem nagovoru.

 

 

SPREJEM ZA PRVOŠOLCE IN STARŠE

PRVI SOLSKI DAN Novo 0201718Spoštovani šolski novinci in starši,

v pričakovanju prvega šolskega dneva smo za vas pripravili osnovne informacije o poteku le-tega. Kmalu nasnidenje!

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..