DOGODKI

KUFER PUNat MORJA

punatV RKS OZ Maribor se že pripravljajo na 66. sezono letovanja v MPD Frankopan v Punatu. Verjamejo, da bo izvedba le-te takšna, kot smo je navajeni, le s prilagoditvami, ki dodatno čuvajo duševno zdravlje mladih letovalcev. 

Vse otroke in njihove starše, ki že več let letujejo z njimi, ali pa se jim bodo letos prvič pridružili, vabijo, da spremljajo njihovo spletno stran: punat.si in FB stran KUFER PUNat MORJA, kjer boste lahko izvedeli več o samem letovanju, našli informacije o prijavi in o novostih. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 02/2344006.

 

IN SPET SE SREČAMO!

LCDV ponedeljek, 22. februarja 2021, se po nekajmesečni reorganizaciji pouka oz. šolanja na daljavo znova vrnemo v šolske klopi.

Da bo povratek prijeten ter v skladu s trenutno epidemiološko sliko, vas vljudno vabimo, da skrbno preberete vsebino "OŠBI-jevega protokola vračanja". 

Se vidimo! 

 

 

 

ŠOLSKI UTRINEK

koUčenci iz 2. c razreda, veseli ob povratku v šolske klopi, z nami delijo nekaj utrinkov likovnega ustvarjanja in uživanja ob gibanju v času podaljšanega gibanja. Upamo, da se kmalu vidimo prav vsi OŠBI-jevci!

Pred skorajšnjim pričetkom zimskih počitnic vas lepo pozdravljamo.

 

 

 

 

IZVEDBA LETOŠNJIH INFORMATIVNIH DNEVOV

 InFDSpoštovani devetošolci!

Glede na epidemiološko situacijo v tem šolskem letu izvedba informativnih dni, ki so s šolskim koledarjem predvideni za 12. in 13. februarja 2021, v srednjih šolah in dijaških domovih ne bo mogoča. 

Z namenom da bi bile informacije v zvezi z izvedbo informativnih dni zbrane na enem mestu in čimbolj pregledne, so na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport objavili seznam vseh srednjih šol in dijaških domov s povezavami do njihovih spletnih strani.

Dostopen je na na tej povezaviPodravska regija je pod zaporedno št. 71

Mentorica karierne orientacije: Cvetka Ž. Stres

NE SPREGLEJTE - POSNETEK!

Screenshot at Jan 28 19 51 05Finalisti izbora za učitelja Slovenije, med katerimi je tudi OŠBI-jev učitelj, so v torek, 26. 1. 2021, med 15.00 in 16.30 sodelovali na pogovoru v živo (Coffe to connect).

Dogodek je potekal preko videokonferenčnega sistema. Za tiste, ki ste pogovor zamudili, si le-tega lahko ogledate na tej povezavi.

Aktivnosti izbora lahko še nadalje spremljate preko Facebook strani Učitelj sem! Učiteljica sem!.

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..