ŠPORTNI DOGODKI

3Odbojkarska ekipa starejših dečkov se je z tremi prepričljivimi zmagami uvrstila na finalni turnir štirih najboljših osnovnošolskih ekip mesta Maribor. Turnir je potekal v sredo, 22.1.12.2021, v organizaciji naše šole.

Rezultati:

OŠ BOJANA ILICHA – OŠ BRATOV POLANČIČEV 2 : 0
OŠ BOJANA ILICHA – OŠ TABOR 2 : 0
OŠ BOJANA ILICHA – OŠ FRANCETA PREŠERNA 2 : 0

Igralci:
Liam Klinger, Maksim Sladojević, Valentin Predan, Leon Predan, Rok Predan, Filip Krajnc, Filip Podjavoršek in Bor Vran Benkovič

Na mednarodnem mitingu, ki je minuli vikend potekal v Ljubljani, je Bor dosegel štiri nove državne rekorde. Rekorde je postavil v kategoriji dečkov do 14 let.
Discipline v katerih je dosegel rekordne čase: 100 delfin, 100 mešano, 200 mešano, 50 kravl.
Bor je z letošnjo sezono postal tudi član kadetske državne reprezantance.
Borovi uspehi so toliko večji, ker se je sezona tekmovanj komaj začela in samo upamo lahko, da bodo zaradi slabe epidemične slike mladi športniki lahko trenirali, tekmovali in seveda hodili v šolo!

Čestitamo!

sim2Tudi drugi dan simbioze je potekal več kot odlično. Obiskali so nas mnogi dedki, babice in tudi starši; prav vsi so odšli nasmejanih ust. 

Odlično vreme nam gre močno na roke, mi pa smo se zopet pošteno razgibali. Uh, je prijalo!

 

 

 

 

 

s3Tudi zadnji dan Simbioze je potekal odlično. Tokrat so se medgeneracijsko družili in gibali drugošolci in njihovi starši, dedki ter babice. 

Kljub nekoliko nižjim temperaturam smo se zelo-o-o zabavali.

 

 

 

 

 

ssPrvi dan Simbioze je za nami. Izvedli smo kar tri medgeneracijske gibalne urice, obiskalo pa nas je več kot 40 dedkov, babic in staršev. Skupaj smo se zelo zabavali in prav prijetno preživeli gibalno urico. Pa še sonček se nam je smejal, da nas zunaj ni preveč zeblo. 🌞


Kako smo uživali, si lahko ogledate tudi na fotografijah.

 

 

 

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke