ŠPORTNI DOGODKI

plesMed jesenskimi počitnicami je v avstrijskem Gradcu potekalo svetovno prvenstvo v Hiphopu, Popingu in Breakdancu za leto 2022.
Naša učenca, ki sta izjemno nadarjena ter tudi v mednarodnem merilu zelo uspešna plesalca, Vanessa Praunsseis in Ian Hotko, sta osvojila naslov svetovnih prvakov v kategopriji Popping duo. Ian pa si je priplesal še dva naslova svetovnega podprvaka v kategorijah, Hiphop solo in Popping. Obakrat v starostni kategoriji mlajši mladinci.

ČESTITAMO!

judoMinuli vikend je v športni dvorani v Dupleku potekalo mednarodno tekmovanje v judu. Tekmovanje je organizirano v spomin na bivšega dupleškega ekmovalca in trenerja Milana Denka. Kakovostna organizacija tekmovanja že tretje leto zapored privablja množice mladih judoistov in judoistk iz več evropskih držav.
Na tekmovanju so odlično nastopali tudi učeneci in učenka naše šole. V kategoriji do 10 let so osvojili tri prva ter dve drugi mesti.
Rezultati:
Skupina G5: 1. mesto Brin Sagadinj
Skupina G8: 1. mesto Sara Krušič Sterguljc
Skupina G8: 1. mesto Jaka Šmarčan
Skupina G3: 3. mesto Oskar Vesenjak
Skupina G12: 3. mesto Bine Kranjc

ČESTITAMO!

thumbnail IMG 20221011 093920Našo šolo je v okviru večletnega košarkarskega projekta ponovno obiskal naš stari znanec LIPKO. Prišel z nalogo navdušiti čim več otrok za igro košarke, predvsem pa jim omogočiti, da se s košarkarsko žogo veselijo in igrajo. Vse to mu je z zanimivimi nalogami iz košarkarskih veščin v veliki meri tudi odlično uspelo! Otroci od 1. do 3. razreda so se družili, veselili z njim in se preizkušali v pestrih košarkarskih vragolijah.
Športni pedagog, Džino Idžojtič

Več slik v naši spletni galeriji tukaj.

IMG 6344V okviru sodelovanja z ROKOMETNIM KLUBOM BRANIK smo učencem in učenkam 5. razreda pripravili zanimiv rokometni dogodek. Izkoristili smo gostovanje slovenske rokometne reprezentance v Mariboru (odigrali bodo kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na evropsko prvenstvo) in nekaj članov ekipe povabili na obisk naše šole. Predstavili so nam osnovne rokometne veščine ter se družili z našimi učenci, ki so bili navdušeni nad prijaznostjo rokometašev in njihovim znanjem. Na koncu smo našim rokometašem zaželeli zmago na kvalifikacijski tekmi, ki bo v Dvorani Tabor.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke