ŠPORTNI DOGODKI

ODBV športnem parku v Zrkovcih je minuli teden potekalo letošnje občinsko in področno prvenstvo v odbojki na mivki. Odlični rezultati športnikov naše šole se nadaljujejo tudi v tem šolskem letu saj so naši odbojkarji na mivki v velikem slogu tekmovali že na prvih dveh tekmovanjih v tem šolskem letu.
Prikazali so odlično igro ter z le enim porazom osvojili 2. mesto na občinskem in za tem še 1. mesto na področnem tekmovanju. Navedeni športni dosežek je še dodatno potrdil izjemne rezultate športnikov naše šole v zadnjih letih.
Oktobra bodo naši odbojkarji na mivki nadaljevali tekmovanje na državnem nivoju.

Področno prvenstvo - dečki: 1. mesto OŠ Bojana Ilicha
2. mesto OŠ Prežihovega Voranca
3. mesto OŠ Kamnica
4. mesto OŠ Slivnica

Ekipa dečkov: Valentin Predan – kapetan, Simon Polner ter Luka Petek.
Mentor: Džino Idžojtič

Čestitamo!

V TOREK, 19.9.2023, BO V OKVIRU DNEVA SLOVENSKEGA ŠPORTA ZA UČENCE OŠ BOJANA ILICHA ORGANIZIRAN ŠPORTNI DAN.

VSEBINA: ŠOLSKI LJUDSKI VRT

IMG 20230914 091518V četrtek, 15.9.2023, je našo šolo je v okviru večletnega košarkarskega projekta ponovno obiskal naš stari znanec LIPKO. Prišel z nalogo navdušiti čim več otrok za igro košarke, predvsem pa jim omogočiti, da se s košarkarsko žogo veselijo in igrajo. Vse to mu je z zanimivimi nalogami iz košarkarskih veščin v veliki meri tudi odlično uspelo! Otroci od 1. do 3. razreda so se družili, veselili z njim in se preizkušali v pestrih košarkarskih vragolijah.

Športni pedagog, Džino Idžojtič

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke