AKTUALNO

ŠOLA V NARAVI 4. DAN

received 2453643351473804Za ajevce je bil četrtek bolj sproščen. Dopoldne smo se učili o različnih možnostih orientacije, popoldne pa smo tekmovali v orientacijskem teku v okolici doma. Odlično smo se odrezale vse skupine. Zdaj je tema. Sedimo ob ognju in si na palici pečemo jabolka. No, ni slabo…Jutri pa: mama, ata, prihajamo 😊!
Skupina s Krajnske gore je sporočila sledeče…Spoznali smo rastlinstvo in živalstvo v naravnem rezervatu Zelenci in njegov nastanek. Prav tako smo se podučili o pravilih in kulturi ravnanja v naravi ter pomembnosti naravnega rezervata za nas in prihodnje generacije. Seveda smo tudi danes uživali ob prečudovitih razgledih. Veslanje na jezeru Jasna je ena izmed naših najljubših aktivnosti. 😊 Se vidimo jutri!

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

VABILOINFORMACIJE IN PRIJAVE DO ZAPOLNITVE MEST:
SVETOVALNI CENTER ZA OTROKE, MLADOSTNIKE IN STARŠE MARIBOR
Lavričeva 5, Maribor
Tel: 02/23-49-700
02/23-47-704

Elektronski naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.svetovalnicenter-mb.si

ZLOŽENKA ŠOLA ZA STARŠE

 

European Day of Languages WWW 23Evropski dan jezikov je praznik, ki ga je leta 2001 uvedel Svet Evrope. Namen tega dneva je spodbujati večjezičnost in jezikovno raznolikost. Trenutno v Evropi govorimo več kot 200 jezikov, kar nas bogati in povezuje v enem od najraznolikejših jezikovnih okolij na svetu. Evropski dan jezikov nam daje priložnost, da se ozremo na bogastvo jezikov, ki nas obkrožajo, in da se zavemo, kako ti jeziki obogatijo naše življenje. Spodbuja nas k učenju novih jezikov in raziskovanju novih kultur. V okviru tega dneva se po vsej Evropi organizirajo različne prireditve in dejavnosti, ki spodbujajo učenje jezikov. Učenje tujih jezikov nas ne le povezuje z drugimi kulturami, ampak tudi odpira nova vrata k zaposlitvi in študiju. Pogosto se pozabi, da je večjezičnost resnično dragocena veščina, ki nam lahko pomaga v vsakdanjem življenju.

Torej, na ta dan, razmislite o svojem odnosu do jezikov. Morda je čas, da se odločite za učenje novega jezika ali pa se poglobite v svojo kulturno dediščino. Spodbujajmo večjezičnost in s tem prispevajmo k bolj povezanemu in raznolikemu svetu.

Pridružite se in skupaj boste ustvarjali bleščečo zgodbo ritmične in estetske gimnastike.
KDO? Deklice od 1. do 9. razreda.
KJE? OŠ Bojana Ilicha.
KDAJ?
Začetnice:
Četrtek, 14.00 - 15.00, mala telovadnica
Nadaljevalke:
Četrtek, 14.00 - 15.30, mala telovadnica
Prijave sprejemajo na: https://www.blescica-klub.si/vpis

šahTermina za šah sta:
- torek 14.35 - 15.20 (starejši, 5.- 9. razred)
- sreda 14.00 - 14.45 (mlajši, 1.- 4. razred)

Krožek bo potekal v učilnici za geografijo.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke