AKTUALNO

Uradne ure

URADNE URE V ČASU POČITNIC
MED 10. IN 12. URO
V TAJNIŠTVU  
VHOD S TRUBARJEVE ULICE

INFORMACIJE O ŠTIPENDIJAH

Screenshot at Jun 29 12 19 31Spoštovani učenci, ki ste z letošnjim šolskim letom zaključili šolanje na OŠBI,

priporočamo vam, da v namen pridobitve informacij, povezanih s štipendiranjem, skrbno spremljate objave na spletni strani Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije. Slednji izvaja različne programe štipendiranja in spodbuja razvoj znanja ter mednarodno mobilnost. 

 

 

 

VPIS V SREDNJE ŠOLE: OMEJITVE VPISA 2020/2021

Screenshot at Apr 22 19 57 49Spoštovani (bivši) devetošolci,

tukaj lahko preverite, katere srednje šole bodo v šolskem letu 2020/2021 omejile vpis v 1. letnik.

Informacije za šole mariborske regije najdete na 3. strani dokumenta. 

 

 

 

OŠBI-jev ZAKLJUČNI PROJEKT

pKje najlepše sonce sije, kje najlepše dež rosi, kje prijazen veter brije, kje se mavrica iskri? ... to je tu, kjer sem doma, tu živi moja družina, to si ti Slovenija!

Bliža se zadnji šolski dan s podelitvijo spričeval in proslavo ob dnevu državnosti. Letošnje leto bomo zaradi objektivnih razlogov prikrajšani za druženje v veliki telovadnici, pa nič zato – s skupnimi močmi bomo na ravni šole pred poletnim oddihom izpeljali projekt, h kateremu vljudno vabimo tudi vas!

Na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite utrinek s potepanja po majhni, a barviti Sloveniji. Ker so čudovita doživetja na dosegu roke, ne dvomimo, da se v vašem fotografskem arhivu zagotovo najde posnetek, ki ste ga pripravljeni deliti z nami na OŠBI-jevi fotografski razstavi. 

Veselimo se vaših prispevkov!

OBVESTILO RAVNATELJICE OB POVRATKU

nonameDragi učenec, draga učenka!

Izobraževanje na daljavo se zaključuje. Učni proces in druženje bomo ponovno izvajali v prostorih naše lepe šole in tako tudi skupaj zaključili šolsko leto. 

Celotno obvestilo ravnateljice preberite tukaj.

 

 

 

POREČ 2020 (LETOVANJE ZPM)

Screenshot at May 26 08 26 08Zaradi predpisanih priporočil in ukrepov ter omejenega vstopa v šole in občine, so postopki zbiranja prijav na poletna letovanja nekoliko spremenjeni

ZPM Maribor sprejema prijave po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor. V tednu od 25. do 29. maja je med 15.30 in 17.30 uro možna tudi osebna oddaja v pritličju Doma ustvarjalnosti mladih (ZPM MB, Razlagova 16).

Obvestilo s seznamom, na kakšen način lahko oddate prijavnico, cenik, regresne lestvice, prijavnice in pogoji so objavljeni tudi na njihovi spletni strani.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..