AKTUALNO

PUNAT 2020 (LETOVANJE RK)

Screenshot at May 27 11 50 26Rdeči križ vabi k prijavi otrok na letovanje v Punatu.

Izpolnjeno in podpisano prijavo s prilogami za sofinanciranje letovanja lahko pošljete po pošti (RKS-OZ Maribor, Ulica Pariške komune 13, 2000 Maribor), po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pa jo oddate osebno v poštni nabiralnik RKS-OZ Maribor (Ulica Pariške komune 13, Maribor).

Podrobne informacije najdete na njihovi spletni strani.

 

POREČ 2020 (LETOVANJE ZPM)

Screenshot at May 26 08 26 08Zaradi predpisanih priporočil in ukrepov ter omejenega vstopa v šole in občine, so postopki zbiranja prijav na poletna letovanja nekoliko spremenjeni

ZPM Maribor sprejema prijave po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor. V tednu od 25. do 29. maja je med 15.30 in 17.30 uro možna tudi osebna oddaja v pritličju Doma ustvarjalnosti mladih (ZPM MB, Razlagova 16).

Obvestilo s seznamom, na kakšen način lahko oddate prijavnico, cenik, regresne lestvice, prijavnice in pogoji so objavljeni tudi na njihovi spletni strani.

 

NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI 2020/2021

Screenshot at May 22 06 17 02Spoštovani starši in učenci od 4. do 9. razreda,

s ponedeljkom, 25. majem 2020, pričenjamo z izbirnim postopkom neobveznih izbirnih predmetov. Učenci od 4. do 9. razreda se bodo lahko prostovoljno, v skladu s svojimi interesi in zanimanji vključili k pouku tehnike, umetnosti, računalništva ali nemščine, medtem ko učencem zadnje triade (7.-9. razred) ponujamo neobvezni izbirni predmet nemščina.

Za pomoč pri presoji in premišljeni odločitvi predlagamo skrben pregled spodnjih vsebin.

PREDSTAVITEV NIP in ZBIR OSNOVNIH INFORMACIJ

Elektronsko prijavo (navodila) uredite v eAsistentu, najkasneje do 1. junija 2020. V primeru vprašanj smo vam na voljo - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

VPIS V SREDNJE ŠOLE 2020/21 (stanje, prenos prijav ...)


Spoštovani devetošolci, Screenshot at Apr 22 19 57 49

na spodnjih povezavah najdete vse aktualne informacije, povezane z vpisom na srednjo šolo:

*sklep o spremembi meril za izbiro kandidatov v primeru OMEJITVE VPISA (glejte obrazložitev)

*izjava za prenos prijavnice za vpis v srednje šole

*informacija o stanju prijav na "današanji dan"

*seznam svetovalnih delavcev srednjih šol s podatki o elektronski pošti 

Priporočamo, da spremljate tudi spletno stran vaše izbrane šole.

POMOČ, NASVET?

TOMZ vami delimo sporočilo TOMA, svetovalnega telefona.

Spoštovani učenci in starši,

z 18. 5. 2020, ko se je del učencev ponovno vrnil v šolske klopi, starejši od 10 let pa še ostajajo doma, bo TOM telefon podaljšal čas delovanja iz dosedanjih 8 ur na 10 ur (10-20) dnevno. Za starše in otroke so pripravili tudi videoposnetka. 

Mladi lahko pokličete na brezplačno številko 116 111 vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih ali pa napišete elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

 

 

POENOSTAVLJENA PRAVILA ZA UČENCE I. TRIADE

Screenshot at May 15 12 50 48Dragi učenci I. triade,

da se boste lažje znašli v obilici vseh informacij, povezanih s pravili skorajšnjega povratka v šolo, je naša specialna pedagoginja posebej za vas pripravila poenostavljena "KORONA" PRAVILA.

Ne spreglejte jih!

 

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..