Da bi bil mesec december še bolj vesel, smo bolnišnični učitelji, v zadnjem tednu otrokom namenili nekaj zabavnih dejavnosti.
V ponedeljek nam je gostja Nina Volčanjk predstavila svoje popotovanje po Tajski. Predstavila nam je posebnosti iz vsakodnevnega življenja domačinov in način, kako se preživljajo. Zanimiv je bil tudi vpogled v njihovo šolo.

Torkovo dopoldne so otrokom popestrili božički, ki so uprizorili že tradicionalni spust z vrha Pediatrične klinike v UKC Maribor. Manjkal tudi ni maček Muri, ki je spremljal božičke na oddelke, kjer so obdarovali male paciente. V avli Pediatrične klinike je bil bazar z izdelki , ki so jih pripravili otroci in mladostniki iz OMP, kjer je lahko vsak kupil kaj zase ali komu za darilo.

Sreda je bila dan, ko je iz skupnega večnamenskega prostora zadišalo po pecivu. Učenci so pomagali izdelati okusne kokosove kroglice in čokoladne gobice.

V četrtek pa smo se s temi dobrotami posladkali na zaključni predbožični čajanki, kjer sta učitelja Igor in Jana zgodovinsko in literarno predstavila prihajajoče praznike.

Zapisala Vlasta Zlodej

 {oziogallery 1047}

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke