002V petek, 29. 5. 2015, smo z roleriado zaključili niz prireditev v okviru TVU 2015.
Prireditve so imele kulturni, športnorekreacijski, izobraževalni in zabavni značaj.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

OŠBIJEV DAN:
Učenci, starši in zaposleni naše šole smo se podali na skupni, že tradicionalni pohod do koče Luka na Pohorju. Pohoda se je udeležilo kar 920 zadovoljnih pohodnikov.

NESREČA NIKOLI NE POČIVA:
Alenka Strdin Košir, dr. med., je z delavnico navdušila kar 47 učencev 4. in 5. razreda. Učili so se osnovnih temeljev oživljanja in si pridobili osnovna znanja iz prve pomoči.

MALI VATERPOLO:
Svoje spretnosti v vodi si je v kopališču Pristan pridobivalo kar 34 mladih plavalcev od 3. do 5. razreda. Učenci so domov odhajali z lepimi občutki in navdušeni nad to zvrstjo športnih aktivnosti.

GLEDALIŠKA PREDSTAVA:
Dramska skupina iz OŠ Franca Rozmana Staneta se nam je predstavila z igro MAČEK MURI. Učenci od 1. do 5. razreda (okoli 200 učencev) so bili navdušeni nad izvedbo in so iz dvorane naše šole odhajali z veselimi obrazi.

IGRAJMO ŠAH:
Medgeneracijskega šahovskega srečanja se je udeležilo kar 47 šahistov, ki so na 20. mizah odigrali simultanko s šahovskim mojstrom kandidatom Francem Virtičem.
Gospod Virtič je zabeležil 17 zmag in 3 poraze. Premagali so ga:
• Filip Pokrivač (1.b) v spremstvu očeta,
• Tim Mendek (3.a) v spremstvu strica,
• Jure Virtič (6.a).

ROLERIADA:
Učenci, željni rolanja, so se preizkušali na spretnostnem poligonu in utrjevali veščine le-tega. Spremljalo nas je lepo vreme in nasmejani obrazi otrok.

Metka Kristan, organizatorka dogodka

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke