V soboto, 29. 9. 2018 bomo imeli kulturni dan (nadomeščali bomo 24. 12. 2018).

Učenci se boste zbrali v matičnih učilnicah ob 8.30. Po malici se boste v spremstvu učiteljev odpravili v kino Maribox, kjer si boste ogledali filmsko predstavo. Po ogledu se boste z učitelji vrnili v šolo. Z aktivnostmi po oddelkih bomo zaključili ob 12. uri.

TA DAN BOSTE UČENCI IMELI MALICO, KOSILA, JUTRANJEGA VARSTVA (za učence 1. – 3. razreda) IN OPB (za učence od 1. – 5. razreda) NE BO.

Skrivno zivljenje mack1.,2.,3. razred : Skrivno življenje mačk

Kratka vsebina :

Maček po imenu Dekca živi s sinom Puhkom v stanovanju prijazne ženske.

Nič jima ne manjka, imata lepo in mirno mačje življenje. Oče je popolnoma zadovoljen, saj je sit in mu je udobno na njegovi blazini.

A vedoželjnega sina močno daje radovednost, kaj se skriva na drugi strani okna...

 

christopher robin4.,5.,6. razred : Christopher Robin

Kratka vsebina :

V srčni zgodbi z naslovom Christopher Robin, spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali, odrasel in se izgubil na življenjski poti.

Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali Christopherju pomagati, da ponovno prebudi otroka v sebi.

 

gajinsvet7.,8.,9. razred : Gajin svet

Kratka vsebina:

Film opozarja na težave, s katerimi se v sodobnem svetu na eni strani srečujejo otroci, na drugi pa njihovi starši,

saj obravnava zagate, ki so del našega vsakdana : ločitev staršev, odtujenost v družini in nevarnosti svetovnega spleta in družbenih omrežij.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke