Orodje za dostopnost

Spoštovani starš!

Sporočamo vam, da se vozimo iz Ljubljane proti Mariboru, zaradi zastojev na cesti bo naš prihod v Maribor okrog 20.00 ure.

Lep pozdrav 

IMG 1513Tako pa je zadnja noč v Poreču pred nami. Smo od celega dneva utrujeni. Zjutraj smo se po zajtrku odpravili plavat, vendar sta nas burja in grdo vreme predčasno poslala nazaj. Po kosilu smo imeli nekateri pouk, nekateri naravoslovni dan, vsi skupaj pa smo si potem do večerje ogledali film. Po večerji pa seveda tisto kar smo dolgo pričakovali, imeli smo disco. Zdaj se že uspavamo, nekateri že spimo in jutri pridemo domov.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

IMG 1466Za nami je še en lep uspešen in prijeten dan. Po zajtrku, naravoslovnem dnevu, kopanju, kosilu in večerji smo se odpravili peš do mesta Poreč. V eno smer smo hodili 50 minut. Tam smo se sprehajali med stojnicami in si tudi privoščili sladoled.

Ravnokar se še spravljamo spat, saj smo se pred kratim vrnili. 

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

 

 

IMG 1371Drugi dan je prav tako za nami. Po zajtrku smo se eni odpravili na plavanje, drugi smo imeli naravoslovni dan. Danes smo veliko plavali, saj nam je vreme ves čas lepo služilo. Po večerji smo imeli tudi športne igre in sedaj že lepo pridno spimo.

Jutri se spet oglasimo.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

 

 

IMG 1339Prvi dan letne šole Poreč 2024 je za nami. Srečno smo prispeli in se udobno namestili v svojih sobah. Po kosilu smo odšli na plavanje, kjer smo preverili naše plavalne sposobnosti. Po plavanju smo imeli večerjo in sledil je  malo daljši pohod v temi, ki nas je pripravil na spanje. Zdaj pa že spimo.  Jutri se spet s slikami oglasimo.

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

 

 

 

 

PRIHOD: petek, 6. 9. 2024, predvidoma med 18.00 in 19.00, na Mladinski ulici (avtobusna postaja pri šoli na Mladinski ulici – trgovina Zepter). Prihod je odvisen od razmer na mejnem prehodu.

Za informacijo o natančni uri prihoda spremljajte šolsko spletno stran.

Več informacij najdete v priloženih dokumentih:

pdfOBVESTILO POREČ 2024/25

pdfPRIPOROČENA OPREMA ZA ŠOLO V NARAVI

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke