ŠPORTNI DOGODKI

IMG 7330Področno tekmovanje mlajših dečkov v košarki sta v tem šolskem letu zaznamovali velika množičnost in izjemne predstave OŠBIJEVE ekipe. Naši košarkarji so bili najboljši na prav vseh nivojih področnega tekmovanja. V finalu štirih najboljših ekip so polfinalu in nato še v finalu premagali obe favorizirani ekipi (OŠ BORCEV ZA SEVERNO MEJO IN OŠ MIKLAVŽ) ter prepričljivo osvojili zmagovalne stopničke. Za najkoristnejšega igralca je bil proglašen Domen Katrašnik.
Za požrtvovalno, domiselno in nesebično igro velja pohvaliti prav vse člane naše ekipe.

Uvrstitev: 1. mesto OŠ BOJANA ILICHA
                   2. mesto OŠ BORCEV ZA SEVERNO MEJO
                   3. mesto OŠ MIKLAVŽ
                   4. mesto OŠ BRATOV POLANČIČEV

Člani ekipe: Domen Katrašnik, Vid Podjavoršek, Val Pirc, Simon Marn, Rok Glinik Funda, Zan Brlogar, Žiga Kocbek, Nikola Krneta, lan Hotko, Marko Stojevski, Liam Klobučar in Erik Predan.

Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

IMG 7293Na občinskem in področnem ekipnem prvenstvu v badmintonu, ki je potekalo v sredo, 21.2.2024 v torganizaciji naše šole, so sodelovale najboljše ekipe mariborskih osnovnih šol.
Tekmovala je tudi ekipa naše šole, ki se je odlično odrezala in osvojila drugo mesto.
Pohvaljeni smo bili tudi za organizacijo tekmovanja.
Našo ekipo so zastopali: Zala Šmarčan, Zoja Krois, Urban Globevnik ter Nio in Tai Jaušovec.
Mentor ekipe: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

IMG 0547Na občinskem in področnem prvenstvu osnovnih šol v namiznem tenisu, ki je bilo 15. 2. 2024 v Dvorani Tabor v Mariboru, so naši učenci in učenke dosegli izvrstne dosežke. Naša mlada ekipa je z izjemno srčno in domiselno igro osvojila visoko tretje mesto na občinskem in področnem prvenstvu. Z odlično igro in osvojitvijo prvega mesta med posamezniki je vlogo prvega favorita opravičil Tine Tement. Tekmovanja se je že po tradiciji udeležilo veliko število učencev in učenk iz Maribora in okoliških šol.
Ekipa, ki je osvojila 3. mesto: Zala Šmarčan, Zoja Krois, Tine Tement, Tai Jaušovec in Vito Bilalović.
Mentor: Džino Idžojtič
ČESTITAMO!

IMG 20240215 102301V četrtek, 15.2.2024, je v Mislinji potekalo četrtfinalno tekmovanje v odbojki. Na tekmovanju v veliki, sodobni, lepi telovadnici, smo
sodelovali tudi OŠBIjevci.
Po uvodnem kulturnem programu in himni, sta tekmovanje otvorili ekipi domačinov in gostov iz Ptuja. Sledila je tekma naše ekipe proti poražencem prve tekme, ptujčanom. Suverena igra je OŠBIjevce pripeljala do prepričljive zmage.
Za uvrstitev v finale, jih je čakal dvoboj z zmagovalci prve tekme, ekipo OŠ Mislinja.
Tekma je bila zelo napeta.

1707505085349Na področnem prvenstvu OŠ v alpskem smučanju in deskanju na snegu, ki je potekalo v sredo, 7. 2. 2024 so tekmovali učenci mariborskih osnovnih šol.


Naši učenci in učenke so na tekmovanju prikazali odlične vožnje. Ekipno so v alpskem smučanju osvojili PRVO mesto.


V alpskem smučanju so med posamezniki medalje osvojili med kategoriziranimi deklicami Julija Kolšek (srebro), med kategoriziranimi dečki Črt Snežič (zlato), med nekategoriziranimi mlajšimi deklicami Zala Šmarčan (zlato), med nekategoriziranimi mlajšimi dečki Jaša Kristanić (zlato) in Filip Kušnik (bron).

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke