DSCN4785Peti dan

Danes je bil pravi morski dan. S soncem in škržati. Po zajtrku smo v okviru tehniškega dne izdelali papirnato letalo. Potem pa že od 11. ure dalje plavanje, skakanje v vodo, sladoled, iskanje školjk in znova plavanje ... Po večerji pa urejanje za disco. Danes bomo mogoče lahko plesali do 22.30 ali še kakšno minuto dalje. Spimo le še enkrat. Verjamemo, da bo jutri slovo od Poreča sončno, morsko, slano ... Očki in mame, prihajamo!!! Se vidimo ob 19 h na Mladinski.

Več slik najdete v naši spletni galerijii tukaj.

DSCN4732Četrti dan

S kislimi obrazi smo zjutraj znova zagledali dež. Pa so šli načrti po gobe! Namesto plavaja branje angleških knjigic. Kljub rosenju pa nas je segrela nogometna tekma. Po kosilu sprehod v Poreč in ogled akvarija. Sonce je šele okrog 17 h sramešljivo opazovalo 63 šestošolcev s sladoledi sredi mesta. Potem pa smo na stojnicah brskali, če bi zalogo kun lahko porabili za kaj "kulskega". Pred spanjem se je že tretjič ta teden odvijala OŠBI - filmoteka v jedilnici. Le še dvakrat spimo, potem pa se vidimo.

Več slik najdete v naši spletni galerijii tukaj.

 Tretji danDSCN4643

Pa smo dočakali sonce! Že dopoldne v času pouka nas je zvabilo na plažo. Malo nas je sicer zeblo, ko smo prišli iz vode, a vseeno smo zelo uživali. Po zasluženem počitku pa še enkrat popoldansko plavanje. Smo se že bali, da kopalk letos splo ne bomo oblekli!

Po večerji bodo sledile še igre z žogo z žogo na pokritem igrišču. Včeraj se nam je sicer zdelo, da že malo pogrešamo starše, a je sonce danes pregnalo virus domotožja. Učitelji pravijo, da so z nami zadovoljni.

Več slik najdete v naši spletni galerijii tukaj.

Drugi danDSCN4603

Ves dan je minil v znamenju čakanja na sonce. Zaman. Dež ves dan, zato smo bili "prisiljeni" imeti pouk. Morski organizmi, "odvratne" pravljice Roalda Dahla in ponovitev računskih operacij. Učitelji so bili zadovoljni z nami. Popoldne pa ogled filma in za boljše spanje še športne igre. Na srečo že brez dežnih kapljic. Držite pesti za jutri!! (No, za sonček.) Več slik najdete v naši spletni galerijii tukaj.

DSCN4463Prvi dan je za nami, veselimo se že jutrišnjega dne, ostalo povedo slike.
Slike so v naši spletni galePa riji tukaj.

 

 

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke