Novice

Screenshot 2022 07 01 at 09.04.04Spoštovani devetošolci - bodoči dijaki,

Zoisova štipendija je namenjena dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih kot spodbuda za doseganje izjemnih dosežkov in s tem ustvarjanje dodane vrednosti na področju znanja, raziskovanja, razvojne dejavnosti in umetnosti. 

Vsebino razpisa najdete na tej povezavi.

 

 

 

mNa OŠ Bojana Ilicha smo v šolskem letu 2021/22 sodelovali v mednarodnem projektu Pomahajmo v svet – Say hello to the world, v organizaciji zavoda FINI Radeče. Velik poudarek je namenjen spoznavanju kultur, običajev in načina življenja. Otroci se predstavijo vrstnikom, predstavijo svoje družine, svojo šolo, svoj kraj in svojo državo. Namen projekta je zmanjševanje nestrpnosti, rahljanje stereotipov, predsodkov, s čimer otroke učimo razumevanja drugačnosti v vseh oblikah. Z doseganjem ciljev projekta je šola pridobila naziv strpna šola.

Screenshot 2022 06 13 at 09.08.43Učbenike si učenci brezplačno izposodijo v šolski knjižnici (učbeniški sklad). 

Delovne zvezke in potrebščine lahko naročite preko spleta, lahko pa s seznamom obiščete Mladinsko knjigo v Evroparku ali Kopijo-Nova v Melju. 

V primeru spletnega naročila se najprej odločite za ponudnika in kliknite na ustrezno spletno povezavo. Izbirate lahko med ponudnikoma Kopija-Nova ali Mladinska knjiga. Usmerjeni boste na stran, ki je namenjena samo naši šoli. Izdelke naročate z dodajanjem v košarico. 

Če ima vaš otrok potrebščine in nepopisane zvezke še iz prejšnjega šolskega leta, ni potrebno kupovati novih. Dokupili jih boste, ko bodo le-ti napolnjeni. 

Naj se šolsko leto mirno izteče, Astrid Videc, ravnateljica

snemamoNatečaj, kot ga še ni bilo!

 

OŠBI-jeva dramska skupina v sodelovanju z udeleženci predmeta Multimedija razpisuje privlačen natečaj. Učence od 4. do 9. razreda vabi, da se odzovejo na posebno vabilo – pisnemu ustvarjanju nza potrebe natečaja za film s šolsko tematiko. Rok za dokončanje je september 2022. 

Vse podrobne infromacije so razvidne z letaka - KLIK ZA OGLED. Za odgovore na dodatna vprašanje pa se lahko obrnete tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Filmski zanesenjaki, vljudno vabljeni!

 

 

odbojkamivkanaslZmagoviti niz odbojkarjev naše šole se ni ustavil niti v Zrkovcih, kjer je potekalo letošnje občinsko in področno prvenstvo v odbojki na mivki. Naši odbojkarji na mivki so v velikem slogu zmagali še na zadnjih dveh tekmovanjih v tem šolskem letu.
Prikazali so odlično igro ter premagali vse sodelujoče ekipe. S tem uspehom je naša ekipa osvojila 1. mesto na občinskem ter za tem še 1. mesto na področnem tekmovanju. Navedeni športni dosežek je še dodatno potrdil izjemne rezultate športnikov naše šole v tem šolskem letu.
Septembra bodo naši odbojkarji na mivki nadaljevali tekmovanje na državnem nivoju.

Uvrstitev - dečki: 1. mesto OŠ Bojana Ilicha
2. mesto OŠ Franceta Prešerna
3. mesto OŠ Hoče
4. mesto OŠ Fram

Ekipa dečkov: Liam Klinger – kapetan, Valentin Predan in Leon Predan.
Mentor: Džino Idžojtič

Čestitamo!

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

Podkategorije

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke