Novice

POLETNE POČITNICE

3813105Sonce. 

Poletje. 

Svoboda v glavi. 

Ljubezen v srcu in kratki rokavi! 

Že septembra prvega spet bo zbrana naša druščina. 

Kmalu nasnidenje! 

ps. .... OŠBI-jevec, če se te v skrajnem primeru loteva dolgčas, si vljudno vabljen k "65-DNEVNEM POČITNIŠKEM IZZIVU". Navodila so preprosta: vsak dan do izteka počitnic opravi en izziv (med njimi lahko izbiraš naključno ali po vrsti). Pri tiskanju priporočamo izbiro funkcije "booklet", naloge pa lahko preprosto rešuješ tudi na list, prazne strani v zvezku ... Ob doslednem delu bo do izteka počitnic nastal zabaven in kreativen skupek tvojega ustvarjanja. Pohiti, prva naloga te že čaka! 

pps. ... in če "domotožje" po šoli še vedno vztraja, predlaganim aktivnostim kar ni videti konca in kraja! 

 

MAŠA PODGORNIK IN ROKO GODIČ OSVOJILA ZLATI MEDALJI NA EKIPNEM DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI

3Atletsko ekipno državno prvenstvo v starostnih kategorijah do 12 in 14 let je minuli konec tedna potekalo v Žalcu. Izjemno uspešni so bili mladi atleti mariborskega kolektiva AK Štajerska za katerega nastopata tudi naša učenca Maša Podgornik in Roko Godič. Maša je osvojila 1. mesto v skoku v daljino ter 3. mesto v skoku v višino, Roko pa 1. mesto v štafetnem teku 4 x 100m in 2. mesto v skoku v višino.
Maša Podgornik je s prvim mestom in zlato medaljo dosegla izvrsten uspeh še na državnem prvenstvu v atletskem mnogoboju do 14 let, ki je tokrat potekalo v Tolminu.
Čestitamo!

 

Preberite več ...

OŠBI-jeva PROSLAVA-ZABAVA

Screenshot 2021 06 22 at 14.37.30Spodobi se, da s šolo na daljavo zaznamovano šolsko leto 2020/2021 zaključimo brez šumov zaradi slabe internetne povezave in uporabe vmesnih medijev v obliki računalnika oz. »Teamsa«. Obeležitev državnega praznika, dneva državnosti, ko domovina praznuje okroglih 30 let in prihod poletnih počitnic OŠBI-jevci proslavljamo 24. junija 2021, v veliki šolski telovadnici, upoštevajoč vsa varnostna pravila in navodila. 

Obeta se barvita proslava-zabava z odličnim kulturnim programom, predajo ključa bodočim devetošolcem in sprejemom prvošolcev v skupnost učencev šole.

Že komaj čakamo!  

 

LITERARNI NATEČAJ - SKLEPNO DEJANJE

podelitevV sklopu zaključnega srečanja skupnosti učencev šole smo na Rožnem gričku v senci dreves mestnega parka razglasili zmagovalno pesem marčevskega literarnega natečaja Zakladnica sreče, ki je potekal pod okriljem projekta "Kako si?". 

Največ glasov virtualnega glasovanja je prejela četrtošolka Arya.

Iskrene čestitke tudi ostalih sodelujočim pesnicam - Oti, Kristini in Lejli, ki se vedno rade odzovejo vabilu k sodelovanju.

Če vam diši branje poezije, lahko spomin na tekmovalne pesmi ozvežite tukaj. 

 

 

 

 

GRADIVA IN POTREBŠČINE 2021/2022

flat lay pens wooden background 23 2148587687Spoštovani starši!

Pripravili smo izbor delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2021/2022

Če ima vaš otrok potrebščine in nepopisane zvezke še iz prejšnjega šolskega leta, ni potrebno kupovati novih. Dokupili jih boste, ko bodo le-ti napolnjeni. Delovne zvezke za 1., 2. in 3. razred, bodo učenci dobili v šoli

Delovne zvezke in potrebščine lahko naročite preko spleta, ali s seznamom obiščete Mladinsko knjigo v Evroparku, Kopijo-Nova v Melju oz. eno izmed poslovalnic Bags (Office) and More. 

V primeru spletnega naročila snajprej odločite za ponudnika in kliknite na ustrezno spletno povezavo. Izbirate lahko med ponudniki Kopija-Nova, Mladinska knjiga,go2school in Printink

Usmerjeni boste na stran, ki je namenjena samo naši šoli. Izdelke naročate z dodajanjem v košarico. 

Naj se šolsko leto mirno izteče,

Astrid Videc, ravnateljica

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
62
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
20
DOGODKI
Število prispevkov:
40
Razpis
Število prispevkov:
8

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..