Novice

SIMBIOZA POD STREHO

s3Tudi zadnji dan Simbioze je potekal odlično. Tokrat so se medgeneracijsko družili in gibali drugošolci in njihovi starši, dedki ter babice. 

Kljub nekoliko nižjim temperaturam smo se zelo-o-o zabavali.

 

 

 

 

 

GIBALNE URICE - DRUGIČ

sim2Tudi drugi dan simbioze je potekal več kot odlično. Obiskali so nas mnogi dedki, babice in tudi starši; prav vsi so odšli nasmejanih ust. 

Odlično vreme nam gre močno na roke, mi pa smo se zopet pošteno razgibali. Uh, je prijalo!

 

 

 

 

 

PREDAVANJE ZA STARŠE

spletSpoštovani starši,

v četrtek, 21. oktobra 2021, ob 17.00 na OŠ Bojana Ilicha organiziramo spletni izobraževalni dogodek – predavanje za starše z naslovom »Mobilna družbena omrežja«, ki bo potekal preko videokonferenčnega sistema ZOOM na povezavi: https://arnes-si.zoom.us/s/94497862197. Pridružite se kot "gost-attendee".

Predavanje bo izvedel g. Tilen Dominko iz Varnega interneta. Iz vsebine: 

"S praktično delavnico želimo starše mladostnikov osvestiti o nevarnostih, ki so povezane z uporabo mobilnih družbenih omrežij. Želimo jih soočiti s konkretnimi primeri, ki so bili posledica nespametne uporabe mobilnih družbenih omrežij. Opremimo jih z nasveti in znanjem, kako naj pristopijo do mladostnika, ki uporablja mobilna družbena omrežja, ga soočijo z njegovim lastnim udejstvovanjem v teh aplikacijah ter mu pri tem svetujejo."

Več: https://www.varniinternet.si/izobrazevanja/sola/starsi/mobilna-druzbena-omrezja

Tehnične zahteve za udeležbo: računalnik z internetno povezavo ali telefon/tablica z nameščeno aplikacijo ZOOM.

Vljudno vabljeni!

GIBALNE URICE

ssPrvi dan Simbioze je za nami. Izvedli smo kar tri medgeneracijske gibalne urice, obiskalo pa nas je več kot 40 dedkov, babic in staršev. Skupaj smo se zelo zabavali in prav prijetno preživeli gibalno urico. Pa še sonček se nam je smejal, da nas zunaj ni preveč zeblo. 🌞


Kako smo uživali, si lahko ogledate tudi na fotografijah.

 

 

 

 

VELIK PLESNI USPEH VANESSE PRAUNSEIS

IMG 20210921 WA0002Učenka 6. razreda naše šole, Vanessa Praunseis, je na preteklem evropskem prvenstvu v hip hopu, dosegla izvrstno 3. mesto. Tekmovala je v zelo množični kategoriji Hip Hop Bettle, mlajše deklice. Evropsko prvenstvo je v mesecu septembru potekalo na Poljskem, v mestu Brzeg Dolny.

 ČESTITAMO!

 

 

 

 

 

 

 

 

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
19
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
8
DOGODKI
Število prispevkov:
20
Razpis
Število prispevkov:
8

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..