Novice

OŠBI SEDAJ TUDI VIRTUALNO!

jŠola je zgradba s štirimi stenami in prihodnostjo vmes ... za njenimi zidovi se oblikuje prav poseben in lep svet, v katerem je veliko priložnosti za sklepanje prijateljstev, nasmehe in razigranost ter utrjevanje spoštovanja, strpnosti, medsebojne povezanosti, sodelovanja.

 Zapisno kot pribito drži za stavbo na Mladinski ulici 13, ki mimoidoče očara že s svojo mogočno zunanjostjo. Mnogi potešijo radovednost in pokukajo, kaj se skriva za masivnimi vrati častitljive starosti ... Vsi tisti, ki tega še niste storili, bivši, sedanji in bodoči OŠBI-jevci ter naključni obiskovalci šolske spletne strani, z veseljem in ponosom vas vabimo na virtualni sprehod oz. ogled posameznih prostorov šole!

 

JESENSKI TABOR ZA NADARJENE

Screenshot at Oct 12 08 53 33Tudi v šolskem letu 2020/2021 bodo na ZPM MB nadaljevali s tabori za nadarjene učence. Tabore bodo pripravili v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic. Že v času jesenskih počitnic, od 26. do 29. oktobra 2020, pripravljajo nov tematski tabor, tokrat bodo na Domu Miloša Zidanška na Pohorju pripravili NOVINARSKI TABOR. Več informacij tukaj.

 

 

 

TENIS - ALJA IN BETI PONOVNO ODLIČNI 20/21

ALJA SENICA 2.MESTO MASTERS KOPER 10.20Alja Senica in Beti Butina Jazbec, nadarjeni mladi teniški igralki, sta se odlično odrezali na zaključnem masters turnirju najboljših 12-tih teniških BETI JAZBEC BUTINA 3.MESTO MASTERS KOPER 10.20igralk v Sloveniji, v kategoriji U12. Alja je osvojila odlično drugo mesto in s tem najboljši rezultat svoje kariere, Beti pa je s tretjim mestom dopolnila izvrsten dosežek učenk naše šole in članic ŽTK Maribor. Obema našima odličnima učenkama želimo izvrstne dosežke tudi v prihodnje.
ČESTITAMO!

 

 

 

 

 

 

 

MAŠA PODGORNIK DVAKRAT BRONASTA NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI

MAŠA PODGORNIK DVAKRAT BRONASTA NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V ATLETIKI 20/21

 MASA PODG. DRZAVNO ATLETSKO U14 20 21 2Na Športnem stadionu Poljane v Mariboru je zadnji vikend v septembru potekalo atletsko prvenstvo Slovenije za dečke in deklice. Tekmovali so v starostni kategoriji U-14. Maša Podgornik, naša učenka in članica AD Poljane, je tekmovala v kar štirih disciplinah (60 m ovire, skok v daljino, 200 m ovire in štafeta). Najbolje se je odrezala v teku na 200 m ovire in skoku v daljino, kjer je osvojila bronasti odličji. Prav v vseh štirih disciplinah je dosegla tudi odlične osebne dosežke, kar jo uvršča med najboljše mlade atletinje v Sloveniji.
ČESTITAMO!

Preberite več ...

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
10
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
5
DOGODKI
Število prispevkov:
11
Razpis
Število prispevkov:
8

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..