Novice

TEDEN PISANJA Z ROKO

tpzZa nami je teden pisanja z roko, ko so se petošolci seznanili z zgodovino pisave, načini pisanja, ter spoznavanjem kaligrafske pisave. Ničesar nismo fotokopirali, ampak smo vse sami napisali z roko. Tudi knjigo.

Veliko svoje pisne spretnosti nam je podala naša likovna pedagoginja Andreja Stumpf in pisava je bila iz dneva v dan lepša …

Projektu Radi pišemo z roko smo priključili, ker pisanje z roko zagotavlja: boljši spomin, ustvarjanje več idej, dolgotrajnejšo pozornost, celovitejše delovanje možganov, izražanje spoštovanja in naklonjenosti, izboljšanje finih motoričnih sposobnosti in ohranjanje možganov v boljši formi. 

 Pisanje z roko je čas nekoliko upočasnilo.         

 Knjižničarka Doris

ZIMSKI ŠPORTNI DAN

ZIMSKI ŠPORTNI DAN

 

Zimski športni dan bomo izvedli v četrtek, 30.1.2020. 

Smučarji POZOR! V kolikor želite ostati na smučanju po končanem ŠD, morate spremljevalcu/učitelju predati podpisano obvestilo staršev, ki ga najdete TUKAJ!

 VSE ostale informacije si preberite v nadaljevanju!

Preberite več ...

OŠBI-jev INFORMATIVNI DAN 2020

INFOTebe, bodoči šolar, in tvoje starše vabimo na OŠBI-jev INFORMATIVNI DAN, ki bo v SREDO, 29. 1. 2020, ob 17.00 v ŠOLSKI DVORANI v II. NADSTROPJU.

V času sestanka bodo za bodoče prvošolce organizirane delavnice: športna, ustvarjalna ter pekarna Miš-maš.

Vabimo vas, da v sredo, 29. 1. 2020, že dopoldan obiščete pouk prvošolcev ter si med 8.30 in 10.25 ogledate šolo.

Za vaša vprašanja smo v šolski svetovalni službi dosegljivi na telefonski številki 02/ 228 34 45 ali preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SPOŠTOVANI STARŠI IN OTROCI, Z VESELJEM VAS PRIČAKUJEMO!

ZIMSKI TABOR ZA NADARJENE UČENCE

omogocimo sanje plakat 01 e1562061730972Za učence od 5. do 9. razreda, ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na literarnem področju in imajo identifikacijo o nadarjenosti ZPM Mladine organizira Zimski tabor. Tabor bo med 24. in 27. februarjem 2020 potekal na domu Miloša Zidanška na Hočkem Pohorju

Učenci bodo raziskovali prostranstva jezika in književnosti; spoznavali manj znane, a zanimive plati jezika, se urili v kreativnem pisanju, se preizkušali v gledaliških improvizacijah ter odkrivali zabavne plati spletnih objav.

Tabor je plačljiv, starši pa lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za subvencioniranje taborov. Subvencioniranje je možno samo za prepozne nadarjene učence.

Podrobnejše informacije najdete na spletni strani ZPM-ja, lahko pa se obrnete tudi na gospo Uršo Žiger (02 229 69 15/Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

 

DRŽAVNO PRVENSTVO V TENISU 19/20 - BETI IN ALJA NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH

IMG 20200110 114522Teniški klub Branik Maribor je prvi teden v mesecu januarju 2020 organiziral državno dvoransko prvenstvo v tenisu do 12 let. V kategoriji deklic sta tekmovali tudi učenki naše šole, Beti Butina Jazbec in Alja Senica. Obe sodita med najprespektivnejše mlade teniške igralke v Sloveniji, kar sta potrdili z uvrstitvijo na zmagovalne stopničke. Beti je v finalu prikazala odličen tenis, klonila šele po veliki borbi in osvojila 2. mesto. Izkazala se je tudi Alja, ki si je z izvrstno igro na celem turnirju priborila 3. mesto.
ČESTITAMO!

 

 

 

 

 

 

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
13
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
18
DOGODKI
Število prispevkov:
31
Razpis
Število prispevkov:
7

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..