Novice

KUFER PUNat MORJA

punatV RKS OZ Maribor se že pripravljajo na 66. sezono letovanja v MPD Frankopan v Punatu. Verjamejo, da bo izvedba le-te takšna, kot smo je navajeni, le s prilagoditvami, ki dodatno čuvajo duševno zdravlje mladih letovalcev. 

Vse otroke in njihove starše, ki že več let letujejo z njimi, ali pa se jim bodo letos prvič pridružili, vabijo, da spremljajo njihovo spletno stran: punat.si in FB stran KUFER PUNat MORJA, kjer boste lahko izvedeli več o samem letovanju, našli informacije o prijavi in o novostih. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 02/2344006.

 

NAKUP ODPISANIH KNJIG

Screenshot at Mar 01 10 11 49Spoštovani starši, dragi učenci.

V šolski knjižnici imamo veliko odpisanih knjig, ki jih lahko kupite za simboličen 1 evro. Plačilo bo preko položnice. Zbran denar bo namenjen skladu za šolsko dvigalo. Za ogled knjig se lahko predhodno najavite na telefonsko številko: 22 83 446, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Učenci lahko kupite knjige po urniku obiska za vaš oddelek in s pisnim potrdilom staršev. Na voljo so knjige za odrasle, mladino in najmlajše učence. Vljudno vabljeni.

Doris Brunec - knjižničarka

IN SPET SE SREČAMO!

LCDV ponedeljek, 22. februarja 2021, se po nekajmesečni reorganizaciji pouka oz. šolanja na daljavo znova vrnemo v šolske klopi.

Da bo povratek prijeten ter v skladu s trenutno epidemiološko sliko, vas vljudno vabimo, da skrbno preberete vsebino "OŠBI-jevega protokola vračanja". 

Se vidimo! 

 

 

 

VABILO NA SPLETNI DOGODEK

Screenshot at Feb 26 06 37 37Kdo bo zastopal Slovenijo na "Global Teacher Prize"?

V okviru projekta "Učitelj sem! Učiteljica sem!", ki izpostavlja odlične zgodbe slovenskih učiteljic in učiteljev, ki s svojo inovativnostjo, predanostjo učencem in odgovornostjo pišejo izjemne zgodbe, bodo na zaključnem dogodku izbrali zmagovalca ali zmagovalko slovenskega izbora, ki se bo udeležil/-a svetovnega izbora za najboljšega učitelja Global Teacher Prize.

Dogodek, kjer se bo predstavilo vseh pet superfinalistk in superfinalistov, bo potekal v torek, 2. marca 2021, med 15.30 in 16.30. Dogodek bo povezovala Anja Hlača Ferjančič.

Povezavo na dogodek boste prejeli dan pred dogodkom. Nanj se lahko prijavite tukaj.

Bodite z nami, spoznajte njihovo poslanstvo in pustite, da vas navdihnejo s svojo neizmerno energijo! 

NA SPREJEMU PRI PREDSEDNIKU

jsV četrtek, 18. februarja 2021, je predsednik Borut Pahor sprejel finaliste projekta Učitelj sem! Učiteljica sem!, ki poteka pod njegovim častnim pokroviteljstvom. (fotografiji: Tamino Petelinšek, STA; lastni vir)

Na srečanju se je zbranim, med njimi tudi OŠBI-jevemu matematiku Jožetu Senekoviču, zahvalil za nenadomestljivo vlogo učiteljev ter jih prosil, da tudi nadalje pomagajo učencem izražati radovednost, sooblikovati njihovo zanimanje za svet in ljudi ter pripomoči, da se razvijajo v samostojne in samozavestne posameznike.

Učitelj - zmagovalec, ki bo Slovenijo zastopal na svetovnem izboru, bo znan v začetku marca!

Za zamudnike - glasovanje traja le še do 25. februarja 2021, zato brž ... KLIK

 

Podkategorije

AKTUALNO
Število prispevkov:
43
ELASTOMOBILI
Število prispevkov:
1
ŠPORTNI DOGODKI
Število prispevkov:
7
DOGODKI
Število prispevkov:
25
Razpis
Število prispevkov:
8

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..