plakat2122

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na tem mestu vas bomo sproti in ažurno obveščali o vseh aktivnostih, ki jih za vas pripravljamo v šolskem letu 2021/2022. 

Vabimo vas, da si ogledate spletni plakat (povečava tudi ob kliku na zgornjo sliko), na katerem so v časovnem sosledju objavljene aktivnosti, v sklopu katerih vam pred hitro bližajočim se vstopom v šolo želimo približati naš poučen, pisan in razigran vsakdan!

*AKTUALNO*

Spoštovani starši bodočih šolarjev, 

vabimo vas na starševski večer oz. predavanje z naslovom MOJ OTROK BO ŠOLAR, ki ga organizira in izvaja Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, dne 1. februarja 2022, ob 17. uri.  Predavanje bo potekalo v virtualni obliki, dostop preko povezave: https://arnes-si.zoom.us/j/5656261167?pwd=c0RkQWx4MFpmQVV2aThFeHlIcVVDQT09. Več na uradnem vabilu.

Vljudno vabljeni!

Spoštovani starši bodočih prvošolcev,

v SREDO, 26. januarja 2022, bo med 17.00 in 18.30 potekal VIRUTALNI INFORMATIVNI DAN NA DALJAVO. Vabilo si lahko ogledate tukaj. Povezava oz. QR koda za vstop v videokonferenčni sistem ZOOM bo dva dni pred pričetkom dogodka objavljena na šolski spletni strani. Tehnične zahteve za udeležbo: računalnik z internetno povezavo ali telefon/tablica z nameščeno aplikacijo ZOOM.

 

kamišibajDragi bodoči prvošolci,

Vljudno vabljeni na predstavo, predstavi kamišibaja ... Kar dve? In kakšno nenavadno ime! Kamišibaj (jap. kami - papir, šibaj - gledališče) je prav zanimiva oblika pripovedovanja kratkih zgodb ob slikah. Samo za vas je zgodbi »Pravljica o nežnem velikanu« in »Stara muha, dobra juha« poustvarila Metka Kristan, učiteljica naših petošolcev. Čisto pravo gledališče si lahko sedaj pričarate doma - udobno se namestite, zatemnite luči in se prepustite čarobnemu vzdušju.  Obilo užitkov ob ogledu vam želimo. 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke